2777
2789
عنوان

علائم بارداری و بیبی چک منفی

419 بازدید | 13 پست

سلام

من سه هفته ای میشه رابطه محافظت نشده ولی با پیشگیری طبیعی داشتم

پریودامم نامنظمه ولی الان یه هفته ای میشه هم حالت هتوع دارم هم پهلو و کشاله رانم تیر میکشه

هم سینه هام حساس شدن

بی بی چکم منفی شده

اول محرمم از بتا دادم اونم منفی بود

ممکنه تو این مدت باردار شده باشم؟ و اینا علائم بارداری باشه نه علائم پریودی؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کیست یا عفونت باشه . ی سر برو دکتر

دو هفته پیش چکاپ کامل شدم هیچی ندارم اوضاعم خوبه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

کی موعدته؟

پریودام نا منظم شده بعد لز عروسی ام

وگرنه میتونستم حدس بزنم از روی اون که باردارم یا نه

از وقت پریودت گذشته؟ فکر نکنم حامله باشی علایم پریودم همینه

اخه من عیچ وقت قبل پریود حالت تهوع و حساسیت معده و حساس شدن روی بو  نداشتم

ممکنه ک بتا و بی ی چک منفی باشع.  ادم حامله باشه؟؟؟

پریودام نا منظم شده بعد لز عروسی ام وگرنه میتونستم حدس بزنم از روی اون که باردارم یا نه

ینی تو نمیدونی سری پیش چندم پریود شدی

حالا هرچقدرم ک نامنظمی ولی باید تایمتو بدونی تا اینطور سرگردون نشی

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

منم پریود نامنظم دارم ولی از تاریخ ماه قبلش ک شدم همون تایم بازم منتظرم حالا هرچقدر دیرشد میرم دکتر با امپول پریود میشم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ینی تو نمیدونی سری پیش چندم پریود شدی حالا هرچقدرم ک نامنظمی ولی باید تایمتو بدونی تا اینطور سرگردو ...

مگه میشه کسی ندونه اخرین بار کی پریود بوده 

تقویم هرلابف دارم

اخرین بار ۲۳ خرداد پریود شدم

از این جهت میگم ناامنظمه نمیشه فهمید کی تخمک گذاری شده و کی موعد پریودم بوده 

اخه من عیچ وقت قبل پریود حالت تهوع و حساسیت معده و حساس شدن روی بو  نداشتم  ممکنه ک بتا و ...

اگه زود ازمایش داده باشی اره. در کل بنظر من حامله نیستی مگه اینکه از دست شوهرت در رفته باشه

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
منم پریود نامنظم دارم ولی از تاریخ ماه قبلش ک شدم همون تایم بازم منتظرم حالا هرچقدر دیرشد میرم دکتر ...

منم ذهنم درگیره الان قاعده اور نخوورم اگر چیزی باشه سقط شه

مگه میشه کسی ندونه اخرین بار کی پریود بوده  تقویم هرلابف دارم اخرین بار ۲۳ خرداد پریود شدم ا ...

اووووو. تو تقریبا دوماهه عقب انداختی برو پیش متخصص حتما سونو بنویسه واست  و دارو بهت بده ممکنه تنبلی،تخمدان داشته باشی،از همین الان برو پیگیرش شو بعدن ک بخوای بچه دارشی ب مشکل نخوری