2777
2789
عنوان

خون در مدفوع (تجربه ای دارین؟)

96 بازدید | 10 پست

سلام.

من دو سه روزه وقتی مدفوع میکنم با خون روشن و رقیق میاد دل درد ندارم موقع دفع هم درد ندارم

یبوست نداشتم یه روز دو روزی ببخشید اسهال داشتم و خوب شدم و یهو اسهال خونی شدم شک داشتم بیماری جدید الان باشه ولی اسهالم تموم شد و عادی شدم. 

ولی هنوزم موقع دفع خون رقیق و روشن رو میبینم نشونه چیه؟خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال معمولا باعث زخم روده میشه که دو سه روزه باید خوب شه اگر ادامه دار شد حتما برین دکتر کلونوسکوپی ...

اسهال خونی داشتم و خوب شدم و یهو عادی شد 

ولی هنوز خون رقیق و روشن رو میبینم.

اسهال خونی داشتم و خوب شدم و یهو عادی شد  ولی هنوز خون رقیق و روشن رو میبینم.

به نظرم برو دکتر یه بررسی بکن به هر حال شرح حال میپرسه اگر از اسهال باشه میگه اگرم نه که کلونوسکوپی میکنه چیز خاصی نیست شاید پولیپ رودس

Belle سابق
وای نمی‌دونم چرا خندم گرفت😅اگه یبوست باشه آخرش یا اولشه،ولی اگه قاطی مدفوع باشه از روده هاته،برو دک ...

بعضیا میگن علائم بواسیر و این منو نگران میکنه

به نظرم برو دکتر یه بررسی بکن به هر حال شرح حال میپرسه اگر از اسهال باشه میگه اگرم نه که کلونوسکوپی ...

منی که اصلا از اینا اطلاعی ندارم 

پولیپ روده چیه؟