کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قول یکی از دوستام که همرشته خودمه، همین چند روز پیش داشتیم گپ میزدیم بهم گفت انسانی منو شکوفا کرد، درسته تهش هیچ پخی نشدم ولی تو انسانی فهمیدم درس خوندن چقدر شیرینه و هیچ وقت پشیمون نشدم از انتخابش.
اصولا کار برای رشتههای نظری یه خرده سخت تر پیدا میشه تا فنی و کاردانش
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
آفرین ب شما با چ منطقی؟ مملکت وکیل نمیخواد؟ نویسنده نمیخواد؟
نه دیگه فقط دکتر
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
درساش اونقدرا هم حفظی نیست. نه حفظیه نه حل کردنی، درک کردنیه. رشته شیرینیه. از تجربی خیلی آسون تره چون اکثرا درس نمی خونن (من هم تو تجربی بودم هم انسانی) بازار کار خوبی داره. با رشته های پرتش هم می تونی کار گیر بیاری در حالی که تجربی فقط رشته های تاپ این امکان رو دارن. برای اینکه حرفه ای باشی نیاز نیست حرفه ای باشی. قوه ی انتزاعی می خواد نه تلاش زیاد
تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
آفرین ب شما با چ منطقی؟ مملکت وکیل نمیخواد؟ نویسنده نمیخواد؟
وکیل ؟تا وقتی تو ازمون شرکت نکنه پول نداشته باشه تو ازمون هم شرایط داره اونایی ک سهمیه دارن تو الویتن نویسنده ؟بدون انسانی هم میشه نوشت بدون درس خونده هم میشه