2777
2789
عنوان

توروخدا بچه هاتونو تربیت کنید

367 بازدید | 35 پست

بچه همسایه ما صبح ساعت نه که میشه از پنجره خونشون به بچه های دیگه بلند بلند حرف میزنه حالا حرفاش چیه فحش ناموسی رکیک که من با 30 سال سن تاحالا به زبون نیاوردم صدای فلیم های جنسی درمیاره به زن مردم که داره رد میشه فحش میده میگه اون و.. اون تو باهم پاره میکنم اینا پارسال نبودن امسال اومدن محیطو به گند کشیدن 

اگه بلند نیستید مسئولیت به عهده بگیرید بچه نیارید لطفا که بشن انگل جامعه 

وای چه زشت چندسالشه خب مدیر ساختمان بهش تذکر بده

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضی،از پدر و مادر ها از بچه داری فقط به دنیا اومدنشو بلدن و بس بعد از اون بچه رو به حال خودش ول میکنن و بچشون انگل و بی تربیت میشه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
وای چه زشت چندسالشه خب مدیر ساختمان بهش تذکر بده

تو ساختمون ما نیست تو ساختمون رو به رویی ولی چون اینجا خلوتو ساکته بلند بلند حرف میزنه صداش میپیچه

ای وای 😐

مادر پدر این جور بچه ها کجا هستن نمیدونم 

البته که بیشترشون از مدرسه یاد میگیرن متاسفانه 🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مستاجرن؟ اگه مستاجره به صاحب خونه اطلاع بدین 

یا هم میتونین شکایت کنین 

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔