2777
2789
عنوان

شکم بزرگ و سفت

1949 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شکم من خیلی بزرگ و سفته مثل زنهای پا به ماه دیشب برادر شوهرم خیلی مسخرم کرد میگفت دوباره حامله ای من چکار کنم از شر این مه چربی خلاص بشم؟ چون بچه شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه ی تایمیو ورزش کن درضمن تو کالری شماری واسه افراد شیرده هم برنامه هست 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
متاسفانه بعضیا لاغر نمیشن عزیزم  تو شیردهی☹️☹️

اخه من اکثریت دیدم لاغر میشن 

خودم هم شیرخشک دادم فقط 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
نکرد الان دیگه بچم یکسال و دوماه داره روز به روزم دارم چاقتر میشم

کلا چربی های بدنت قسمت شکم جمع شده ؟؟ یه طبع شناسی برو طبق اون بهت رژیم لاغری میدن و ورزش هایی که انجام بدی اتفاقا خوبه که شکمت سفته پوستت شل نیست 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
یک سال و د.ماه داره الان

عزیزم الان که دیگه غذا میخوره مشکلی نداری برای رژیم من دخترم ۱۱ماهش بود با کاری شماری ۷کیلو کم کردم ...برنامه کاری شماری زیره یا کرفس نصب کن داره گزینه شیردهی بعد میگه چقدر کالری باید مصرف کنی و اگه میتونی برو باشگاه نمیتونی تو خونه ورزش کن ..ورزش های فول بادی و شکم و پهلو انشالله جواب میگیری

❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓