2777
2789
عنوان

لرز بدون تب بچه ها

2039 بازدید | 4 پست

پسرم دیروز دائم تب میکرد.دیشب ساعت هفت ونیم که شیاف گذاشتم خوب بود دیگه.ساعتای سه دیدم شدید میلرزه و بدنش سرده سرده طوری بود که ناخنای دستش کبود بود.سریع رسوندمش درمانگاه.گفتن اکسیژن خونش خوبه مشکلی نیست یک امپول دگزا زدن واسش.صداشم گرفته سینه ش خیلی صدا میکنه.اومدم خونه باز میبینم تب داره. این چیه بنظرتون

منتظرم ساعت نه شه ببرمش پیش متخصص.خیلی نگرانم.

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروس بی صاحاب جدیده بچه خواهر منم گرفت هممون گرفتیم ۱ هفته طول میکشه خش خش سینه تب بی تابی بدن ...

وای خدا

اینقدر میترسم دوسال و سه ماهشه یکسال پیش از تب بالا تشنج کرد.نمیدونم به تبش باشم یا به اینکه بدنش سرد میشه

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
وای خدا اینقدر میترسم دوسال و سه ماهشه یکسال پیش از تب بالا تشنج کرد.نمیدونم به تبش باشم یا به اینک ...

عزیزم سلام 

دخترتون دیگه تشنج نکرد

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖