2777
2789
عنوان

تلقین منفی و بی انصافی در حق زن شیرده

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 31 پست
سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم  من ۴ روز پیش یه خرید کردم متاسفانه خانواده خبر دار شدن  ...

یه مرغ یا خروس سیاه دور سرتون بچرخونید بلا گردن بشه قربانی کنید بدید فقیر این تعویذ روهم برای خودتون بنویسید و همراهتون باشه .

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. 

ما هر چی هم بگیم تا خودت نخواهی و به این باور نرسی فایده ندارد

پس بریییییز دور حرفهای چرت رو. این از مادرشوهر

اما عزیزم منم مثل خودت بچه ۴ ماهه دارم. تو این ماه ها شیر مادر کمتر میشه.خیییلی از دوستان خودم و حتی خواهرشوهر و... در این سن شیرشون کم شده و مجبور شدن از شیرخشک استفاده کنن. 

به جای مجاب کردن مادرشوهر یا آروم کردن دل خودت فعلا باید سریع باشی و برا نوزادت مادری کنی. 

حالا که شیرت کم شده باید چیکار کرد. 

لطفاً کارهایی که میگم رو انجام بده. چون خودم انجام دادم و به لطف خدا شیرم خوبه

یک. آب زیاد بخور. مادر شیرده باید حداقل یک لیتر بیشتر از بقیه شیر بخوره

دو. لطفاً برا فردا صبح یا هر هفته آب کله پاچه بگیر بخور. شیر رو قوت میده و زیاد می‌کنه

من از وقتی زایمان کردم. هر ماه دو وعده میخورم. 

سه. فردا ناهار شوید پلو با مرغ درست کن بخور. شوید باعث افزایش شیر میشه. غذاشم اینطوریه اگه بلد نیستی: تو یه قابلمه گوشت گوسفندی یا مرغ با آب و پیاز و زردچوبه زیاد بذار بپزه.

تو قابلمه ای که میخوای برنج رو دم بندازیپ یاز داغ درست کن. بعد شوید بریز توش شعله کم تفت بده . یه کم که پخت. از آب گوشت یا مرغ به اندازه دم انداختن برنج بریز روی پیاز داغ و شوید و برنجت رو دم بنداز. رنگ برنج به خاطر زردچوبه ای که تو آب زدی و روی پیاز داغ زدی زرد میشه. و خوشگل میشه.

این شوید پلو رو بخور ان شاالله شیرت بیشتر میشه.

چهار. قطره شیر افزا

پنج. مغزیجات

شش. شیر بادام درست کن بخور

هفت. دلستر فشار شیر رو زیاد می‌کنه. 

این کارها رو انجام بدیم ان شاالله شیرت میاد

در نهایت در نهایت اگه هم دیدی بچه ات با شیرت سیر نمیشه حتمااااا برو پیش دکتر متخصص. کدوم شهر هستی. الان انواع و اقسام شیرخشک ها برای انواع حساسیت ها تو بازار موجود هست. پس الکی به خودت نگرانی نده. دوستان من یکیشون اینطوری بود با تجویز پزشک شیرخشک مخصوص میده به بچه اش. پس نگو نیست هست عزیزم. باید پیش دکتر خوب بری

بعد هم یاد بگیر حرف ملت باد هواست برات اصلااااااا مهم نباشه. به درک که میگه. یه بار جلوش وایسا محترمانه . بگو مامان از قدیم میگن به زن زایو تو روش به سینه اش نگید شیر نداره. شما چطور این مطلب نمی‌دونید و. رعایت نمیکنید. 

مادر من اصلا اجازه  نمی‌ده من این جمله رو به زبون بیارم. میگه نگو. تاثیر می ذاره. اون وقت این خانم..... متاسفم واقعا

عزیز دلم تو الان دیگه مادری. یه مادر باهوش و توانمند قرار یاد بگیری چطور در لحظه های مهم درست تصمیم بگیری برا طفلت. پس تو قوی هستی و از پس همه چی بر میای. چون مادر هستی.

موفق باشی عزیزم

تو ۴ ماهگی هم طبیعیه که بچه سخت شیر بخوره. چون تازه متوجه محیط اطرافش میشه هر صدا و حرکتی توجهشو جلب میکنه به خاطر همین بازیگوشی میکنه واسه شیرخوردن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
تعويذ دفع و از بين بردن هر گونه چشم زخم و نظربد  نوشته وهمراه خود دارد دعاي #دفع #چشم #زخم ، ...

من خودم حرز دارم 

اصلا نماز اول وقت و صوت سوره بقره و اینا قطع نمیشه 

این هفته ۶۰۰ صدقه دادم یه خونریزی کردم 

ولی بازم اتفاق پشت اتفاق

برا شوهرم چکار کنم بنویسم بزارم تو کیفش؟

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
یه مرغ یا خروس سیاه دور سرتون بچرخونید بلا گردن بشه قربانی کنید بدید فقیر این تعویذ روهم برای خودتون ...

بخدا امروز صبح مرغ کشتیم 

چشم این و مینویسم ممنون

من فقط شیر استرس و اضطرابی دادم به بچم،الان بچمم انگار فهمیده یه چیزایی  دیگه یه مدته نمیخوره ...

نه عزیزم اصلن اینجوری نیست حساس شدی بعضی بچه ها از سه چهارماهگی به بعد هوش به بازی میشن و کمتر شیر میخورن با کوچکترین چیزی حواسش از شیرخوردن پرت میشه .نگران نباش الکی . 

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:
دعا و ذکر برای #آرامش #اعصاب و کاهش #اضطراب

به طور کلی یاد خداوند به هر شکل و صورتی موجب آرامش قلب است .

گفتن ذکر« ما شاءَ الله لا حَولَ وَ لا قوَّةَ إلّا باللهِ العَلِیِّ العَظیم » در ایجاد ارامش نقش موثری دارد .

التماس دعا

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
من خودم حرز دارم  اصلا نماز اول وقت و صوت سوره بقره و اینا قطع نمیشه  این هفته ۶۰۰ صدقه ...

آره بنویس بزار تو دهن مردم افتادین .

از قدیم گفتن تو دهن گرگ بیفتی تو دهن مردم نیفتی حکایت شماشده .

سوره های فلق ناس حمد توحید وایت الکرسی رو بنویس بزار تو یک شیشه درشو ببند بزار تو خونتون حفاظ امان از چشم زخم بشید 🌹

بخدا امروز صبح مرغ کشتیم  چشم این و مینویسم ممنون

ببین ضمه از عطاری بگیر یه تکه  دور سرتون بچرخون بنداز رو گاز بجوشه  اگه اثر چشم زخم باشه شبیه چشم میشه اگه از حرف مردم باشه شکل زبون در میاد .

وای هر سری که منو میبینه میگه

بچه لپاش آب شده،

انگار لپاش کوچیک شده،

چقدر لپاش کوچیک شده

تنها کلماتی که بین ما رد و بدل میشه فقط مربوط به شیرت کمه و لپاش کوچیک شده هست

وای هر سری که منو میبینه میگه  بچه لپاش آب شده، انگار لپاش کوچیک شده، چقدر لپاش کوچیک شده ت ...

یکبار رو بهش بگو یا خودت یا شوهرت که مامان بس کن دیگه ما خودمون حواسمون به بچه مون هست. تحت نظر دکتر هم هست پس جای نگرانی نیست. صاف بهش بگو شما اینطوری میگید من ناراحت میشم

ببین ضمه از عطاری بگیر یه تکه  دور سرتون بچرخون بنداز رو گاز بجوشه  اگه اثر چشم زخم باشه ش ...

چشم حتما این کارو میکنم 

بخدا چیزی هم نیستیم هااااا😢

ممنون عزیزم لطف کردید 

دعا رو که گفتید نوشتم گذاشتم تو کیف همسرم 

بقیه کارها هم انجام میدم