2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟😐 با من نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
اره ولی پیام دادم گفت فعلا نمیدم  منم نمیخاستم بگیرم چون دهن منو سرویس کرد گرفتم ازش

یک نصیحت بگم بهت. اولا پیش آشنا نرو. پیش غریبه بری پول بدی بهتره

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گفته ندارم بعدا میدم میخاستی چکاکنی؟

داشتو نمیداد چون فک کرد یکی از دوستای من حساب کرده شارژرشو و پیش خودش گفته بوده که اون طرف دیگه طلبشو از من نخاسته و زورش میومد بده 

خب همون موقع نداره بده میگه بعدامیدم چکاکنیم؟

تانداده هیچ بده بستون مالی باهم نداشته باشین

من باداداش خودمم همینطوریم وقتی ازم پول بگیره اگه سر موعدش برنگردونده دوباره بهش پول نمیدم خودمم چیزی ازش خواستم همون اول میگم انقدشو ازاون بدهی قبلی کم کن تومسائل مالی همه چیز باید رک وشفاف باشه به نظرمن

من خیلی کم روام . باید همون موقع ازش میگرفتم که الان اینطوری نشه 

اره دقیقاهمینه

تومسائل مالی ادم رک نباشه خیلی به مشکل میخوره

واسه من خیییلیی پیش اومده دیگه برام درس عبرت شد

شما اگ میتونی محض رضای خدا ببخش باورکن یهترازاین گیرت میاد

من برام پولش مهم نبود که ... خیلی دلم شکست میدونست من تو خونه مریض‌دارح الان و خرج اون دارم میکنم یکسره تو ۴ روز هر روز‌ پیام میداد هر روز