2821
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

107 بازدید | 11 پست

من یک ماهه عروسی کردم  و جلوگیری نداشتم پریودیام همیشه منظم بوده ولی این ماه ۵روزه عقب انداختم زیر شکمم و تخمدونام و سینه هام همش درد میکنه ترشح دارم حالت پریودی دارم ولی نمیشم بعضی وقتا هم سرم گیج میره اینا علائم تخمک گذاریه یا بارداری؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قطعا بارداری

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

تخمک گذاری وسطای سیکله..اگه منظمی و عقب انداختی و اون حالتارو داری حتما بیبی چک بزن فردا

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
تخمک گذاری وسطای سیکله..اگه منظمی و عقب انداختی و اون حالتارو داری حتما بیبی چک بزن فردا

منتظر بودم یه هفته بگذره بعد بی بی چک بزنم چون سرچ کردم تو اینترنت نوشته بود یه هفته باید بگذره که نتیجه درست نشون بده

منتظر بودم یه هفته بگذره بعد بی بی چک بزنم چون سرچ کردم تو اینترنت نوشته بود یه هفته باید بگذره که ن ...

ن بابا ۵روز گذشته بزن نشون میده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز