2777
2789

بچه ها به خدا یه چیزی تو گلومه انگار نمیتونم قورتش بدم اصلا نمیدونید چه حالیم همکارم با سهمیه ۲۵درصد با اینکه رتبش از من خیلی پایین تر شده بود آزمون استخدامی قبول شده اونوقت من نه 

کجای این درسته؟به خدا پولی که درمیارن حرومه خیلییی حروم 

من مشکلی با کمک های مالی که دارند ندارم ولی چرا باید تو آزمون این اتفاق بیوفته؟؟؟😪😪😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این یبار گفتم یکی گفت بابات نمیترسید می‌رفت جنگ

تقصیر اینا نیس مشکل از اون بالایی هاست بابا

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

واقعاا ناحقیه ولی شما با سهمیه ازادها رقتیت کردی باید بین اون ازاد ها قبولدشی

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
خیلی از سهمیه ایا حقشون نیستتتت خیلیاشون  *ی سریا حق دارن خدایی🥲🥲

هیچ حقی تو آزمون ندارن من میگم بهشون خونه میدن بهشون حقوق میدن خب اوکیه حقشونه ولی تو آزمون که باید کسی که استعداد داشته باشه بره بالا اینجوری میکنن

واقعاا ناحقیه ولی شما با سهمیه ازادها رقتیت کردی باید بین اون ازاد ها قبولدشی

من مشکلم اینه منی که رتبم از اون خیلی بالاتر بوده قبول نشدم ولی ایشون با رتبه خیلی بد قبول شده چون با سهمیه ای ها رقابت کرده چون تعدادشون کمتر بوده