2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره از این اوضاع کنکور و آزمون

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست
هیچ حقی تو آزمون ندارن من میگم بهشون خونه میدن بهشون حقوق میدن خب اوکیه حقشونه ولی تو آزمون که باید ...

خب چون اون بالایی ها هم هیچ ارزشی واسه اینا قائل نشدن ... به جای اینکه خونه بدن پول بدن اینکارو کردن

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون اون بالایی ها هم هیچ ارزشی واسه اینا قائل نشدن ... به جای اینکه خونه بدن پول بدن اینکارو کردن

به خدا همه چی بهشون میدن من به چشم دیدم تو فامیلمون هست ماهیانه حقوق دارن تمامی کارهای پزشکیشون رایگان هستش وام های بدون درصد بهشون میدن برای خونه و هزار تا چیز دیگه

هیچ حقی تو آزمون ندارن من میگم بهشون خونه میدن بهشون حقوق میدن خب اوکیه حقشونه ولی تو آزمون که باید ...

ن خب بیین من سال یازدهم ی دبیری داشتم داشت از همین اوضاع میگفت 

الان وضع رایانه رو نگاه کن بی سر و سامان خب ب خیلی از اون ها عم بد میرسن و هیچ نظمی ندارن....

خیلی از بچه ها شب خواب درست ندارن 

درد کشیدن پدرشون مصرف قرص عصاب مورفین تزریق کردن هاشون واقعا ادم رو از پا در میاره و باعث میشه ادم درست تمرکز نداشته باشه🥲🥲🥲

حالا یکی باباش ۵ دقیقه رفته جبهه یا هر جای دیگه ای کار میکنه برای اون باید ی سهمیه ای رو ددیافت کنه...

عزیزم منم اینجور شدم همه رو با پارتی جذب کردند  امیدوارم نخورن

آره به خدا امیدوارم خدا یه جایی جوابشونو بده من که راضی نیستم اگر اون دنیایی باشه اگر پل صراطی باشه من جلوشونو میگیرم

به خدا همه چی بهشون میدن من به چشم دیدم تو فامیلمون هست ماهیانه حقوق دارن تمامی کارهای پزشکیشون رایگ ...

حق با شماست واقعا سهمیه دادن تف سربالا محسوب میشه آخرش دودش میره تو چشم مردم اینا میان دکتر میشن ....

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
ن خب بیین من سال یازدهم ی دبیری داشتم داشت از همین اوضاع میگفت  الان وضع رایانه رو نگاه کن بی ...

ایناهم خیلی هاش حرفه چند درصدشون باباهاشون این شکلی بودن؟ اصلا بوده باشن هم خب امکانات دیگه بدند پس شایسته سالاری چی میشه این وسط؟؟

حق با شماست واقعا سهمیه دادن تف سربالا محسوب میشه آخرش دودش میره تو چشم مردم اینا میان دکتر میشن ... ...

دقیقا دکتر های سهمیه ای معلم های سهمیه ای وکیل های سهمیه ای هیچ کدوم لیاقت این جایگاه رو ندارن چون سهمیه داشتن ولی دارنش

ایناهم خیلی هاش حرفه چند درصدشون باباهاشون این شکلی بودن؟ اصلا بوده باشن هم خب امکانات دیگه بدند پس ...

خب دیگه منم همینو میگم 

فقط درصد کمی از پدر های جانباز این شکلین 

بقیه ی کار های روتین زندگی داره انجام میشه دیگه سهمینه معنا نداره....

واقعا از نظرمن فقط ۵ درصد از این سهمیه ها ب حق بوده