2777
2789

مثل یه جوجه اردک زشت تو یه خانواده بزرگ بشی 

موقع ا ز دواجم با کسی که عاشقم بود ازدواج کردم 

اون هم وضع مالی خوبی نداشت 

ولی خب خواهر و برادر منم وضع انچنانی نداشتن 

یهو اونا شدن ثروتمند و باز من بدبخت عالم 

خفت و خاری همیشگی 

زندگیتو با کسی قیاس نکن

خب ب تلاش ادما بستگی دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنت سالمه برو کار کن عزیزم 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

خواهرهای منم خیلی پولدارن من گله ایی ندارم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

دوستان راهنمایی کنید چرا عکسم بود نمیشه چیکار کنم؟؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مهم اینه آدم عاقبتش به خیر بشه عزیزم یکیو میبینی تا ۶۰سالگی هیچ مشکلی تو زندگیش نیست ولی یهو تو اون سن

بچه جوون از دست میده ...

یکیو میبینی یه عمر سختی کشیده ولی خدا آخر عاقبتش رو ختم به خیر میکنه

زندگی خودت رو با هیچ کس مقایسه نکن گل

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️