نتایج هنوز نیومده و من امیدی ندارم …با کنکور دی چهارمین کنکوریه ک دادم خستم واقعا معدلم ۱۸.۶۰ و درصدام بالاتر از ۲۰نمیرسن شهریه پرستاری ازاد هم سر ب فلک کشیده کنکور زبان دادم و درصدم ۸۰میشه علاقه زیادی دارم اما میگن کار نیست…نمیدونم دیگه چیکار کنم زیر بار اظطراب و فشار….🥲
من پشت بودم چنتا ترمیم کردم اینجا میام میبینم همه کم گرفتن تو تل هم همه خوب گرفتن نمیدونم کدوم درسته
مثلا تو تل چند شدن آخه میگن امسال اونم تو تجربی فقط یکی ۲۰ شده میانگینم ۱۱ خورده ای شده
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
اولا که چرت و پرت خودت میگی دوما این کنکور زبان سوما هم که یدونه کنکور دادی فکر نکن همه چیو میدونی م ...
زبانشم قطعا سخت وقتی هم ریاضی سخت هم انسانی هم تجربی گیریم یکی هشتاد هم بزنه میانگین زبان تک میشه ن سه رقمی خوبه حالا همچین میگین انگار حالا هنره تجربه چهارتا کنکور دادن ولی نفهمیدین امسال از همه سخت تر بوده و شرایط متفاوت:/
والا اونجا همه ۱۸ ۱۹ گرفتن😂 کنکورم ۷۰ اینا زدن😂 یکم فقط غلو میکنن🤏
یکم🤏 حتما ریاضیم ۸۰ دصد زدن 😂
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت