2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 79 پست
بله عزیزم 

آخه تعجب کردم این معدل خوب مال امسال نیس با ضرایب امسال حساب کردی دیگه؟

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه دعوتم کنن اگه شهرمونم بخواد که بهتر مرسی که بهم امید میدی 😍

انشالله  

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
آخه تعجب کردم این معدل خوب مال امسال نیس با ضرایب امسال حساب کردی دیگه؟

دور و ورت معدلا چقدر شدن؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
دور و ورت معدلا چقدر شدن؟

بچه های کلاسمون نگفتن ولی خیلیا حول و هوش ۱۵ شدن من ۱۷.۱۱ شماچطور

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

چرا ببخشید چرت و پرت میگین ؟امسال رتبه تکشم زوری بالا هشتاد زده هنر کرده باشه ریاضی هم چهل پنجاه اص ...

اولا که چرت و پرت خودت میگی دوما این کنکور زبان سوما هم که یدونه کنکور دادی فکر نکن همه چیو میدونی من تجربه چهار تا کنکور و دارم! کنکور امسالم شرکت کردم