2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 79 پست
بچه های کلاسمون نگفتن ولی خیلیا حول و هوش ۱۵ شدن من ۱۷.۱۱ شماچطور

من پشت بودم چنتا ترمیم کردم اینجا میام میبینم همه کم گرفتن تو تل هم همه خوب گرفتن نمیدونم کدوم درسته

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پشت بودم چنتا ترمیم کردم اینجا میام میبینم همه کم گرفتن تو تل هم همه خوب گرفتن نمیدونم کدوم درسته

مثلا تو تل چند شدن آخه میگن امسال اونم تو تجربی فقط یکی ۲۰ شده میانگینم ۱۱ خورده ای شده

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اولا که چرت و پرت خودت میگی دوما این کنکور زبان سوما هم که یدونه کنکور دادی فکر نکن همه چیو میدونی م ...

زبانشم قطعا سخت وقتی هم ریاضی سخت هم انسانی هم تجربی گیریم یکی هشتاد هم بزنه میانگین زبان تک میشه ن سه رقمی خوبه حالا همچین میگین انگار حالا هنره تجربه چهارتا کنکور دادن ولی نفهمیدین امسال از همه سخت تر بوده و شرایط متفاوت:/

مثلا تو تل چند شدن آخه میگن امسال اونم تو تجربی فقط یکی ۲۰ شده میانگینم ۱۱ خورده ای شده

والا اونجا همه ۱۸ ۱۹ گرفتن😂 کنکورم ۷۰ اینا زدن😂  یکم فقط غلو میکنن🤏

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
زبانشم قطعا سخت وقتی هم ریاضی سخت هم انسانی هم تجربی گیریم یکی هشتاد هم بزنه میانگین زبان تک میشه ن ...

تاثیر معدل هم هست به خاطر همین گفتم سه رقمی تاثیر معدل و میدونی چطوریه؟ آره من چهار تا کنکور دادم خیلی هم افتخار میکنم هر بار هم میگم😊

والا اونجا همه ۱۸ ۱۹ گرفتن😂 کنکورم ۷۰ اینا زدن😂  یکم فقط غلو میکنن🤏

یکم🤏 حتما ریاضیم ۸۰ دصد زدن 😂

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

لیدا جون به اونا اعتماد نکن من خیلیا دیدم تو چنلا الکی مینویسن روحیه بقیه رو ضعیف کنن نمیدونم چرا 🙁

سمانه ام گلم😘