2777
2789

واقعا بعضیا رو درک نمیکنم طرف اومده نشسته تایپ کرده ک تند تند بزاره درس عبرت بشه براهمه یا اگاهی بده بعد بعضیا اومدن فقط هیت میدن یا میگن میخواد پربازدید شی یا اره تو فلانی!!!پربازدیدی طلا میدن؟!پربازدیدی برا تو که تو زندگیت عقده های زیادی داری چیز بزرگی بنظر میاد ملت مگه بیکارن؟!خب خوشت نمیاد برو برا بعضیا جذابه میمونن و میخونن

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

اون تاپيك ك يادم نيست كي بود لوس بازي در اورد قهر كرد خوشم نيومد از اين حرفا بالاخره هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی بدل نگیر بغضیا عقده ای و مریض و بیکارن

دقیقا همینطوره خدا صبری به اطرافیانشون بده مجازی این شکلین خدامیدونه تو دنیای واقعی دیگه چین

دقیقا همینطوره خدا صبری به اطرافیانشون بده مجازی این شکلین خدامیدونه تو دنیای واقعی دیگه چین

ببین جقد عقده این دارن عقده هاشونو خالی میکنن مجازی

تازه یه بدبختی تایپیک زده بود حتی نه توش توهین بود نه حرف بدی بود

حرفای عادی

بازم از سر عقده بودن زدن تایپیک طرفو ترکوندن

یه آدم چقد میتونه کمبود داشته باشه حتی تو تایپیک و چت اخه؟؟اینقد مریضین بیجا میکنین بیاین تایپیک

خو خوشت نمیاد راهتو بگیر و برو

برا چی میترکونی

ببین جقد عقده این دارن عقده هاشونو خالی میکنن مجازی تازه یه بدبختی تایپیک زده بود حتی نه توش توهین ...

دقیقا

فک کنم جایی جز مجازی راحت نمیتونن عقده هاشونو خالی کنن اینجام نه کسی میشناسدشون نه مجازاتی براشون درنظر گرفته میشه خیلی راحت کمبوداشونو سعی میکنن با توهین کردن ب بقیه یا این رفتارا پوشش بدن