برای سفید کردن زانوهام سوال کردم گفتن ۳الی۶ جلسه جلسه ای هم ۴۵۰ تا ۷۰۰
کسی استفاده کرده راضی بودین
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون مونالیزا تاچ؟ بله تاثیرشو دیدم توی همون جلسه اول البته برای یه لکه مثل لکه پررنگ و مقاوم جای ...
مونالیزا رو فکر میکردم فقط برای بیکینی و زیر بغله ب احتمال زیاد همین دستگاهه چون خانوما درمورد این نقطه هام سوال داشتن ممنونم جواب دادین برگشت نداره؟
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
مونالیزا رو فکر میکردم فقط برای بیکینی و زیر بغله ب احتمال زیاد همین دستگاهه چون خانوما درمورد ...
نه اصلا برگشت نداشت
تازه فقط یکبار انجام داد
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵