2777
2789
عنوان

چرا من تنهام

67 بازدید | 11 پست

چرا انقد من تنهام کسیو ندارم
چرا کسی تو زندگی من نیست
خب من نمیتونم تنها باشم تنها برم بیرون تنها برم سینما تنها برم شهربازی تنها برم کافه تنها برم پارک

منم دوست داشتم یکی تو زندگیم باشه
چرا نباید باشه کاش دقیقا دلیلش رو میدونستم
چرا نباید یکی بیاد تو زندگی من
من ک چیزی کم ندارم
چرا دیده نمیشم
چرا دعاهام جواب داده نمیشه
چرا من نادیده گرفته شدم
مشکل کار دقیقا کجا بود

چرا الان میگن بخاطر طرز فکر خودته ولی قدیما اینجوری نبود
چرا میگن خودت باید جذب کنی ولی جواب نمیده
چرا من هیچکاری نمیتونم بکنم 

منم تنهام ولی بخش زیادیش تقصیر خودمه

از یه جایی به بعد نمیتونم با کسی صمیمی بشم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
منم تنهام ولی بخش زیادیش تقصیر خودمه از یه جایی به بعد نمیتونم با کسی صمیمی بشم

من واقعا خیلی فرندلی هستم ولی تنهام😔

اونم از نوع شدید 

فقط باید منتظر باشم بقیه بگن بیا بریم بیرون ک در ۹۰ درصد نمیگن 

وقتی خودمم میگن ترجیح میدن با دوست پسرشون برند بیرون

خودمن ک دوست پسر ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجی واقعا تقصیر خودتونه شما که دختری حالا منه پسر باید همینا رو بگم بخدا آدم چقد می‌تونه تنهایی تحمل کنه 💔🙃 میمیره آخر تا نگاه کنی ۵۰ سالن شد و رفت حالا حسرت بخوری چه فایده🤷 ولی تو که دختری خوش بحالت اراده کنی ده دقیقه ای برات یه نفر پیدا میشه

حاجی واقعا تقصیر خودتونه شما که دختری حالا منه پسر باید همینا رو بگم بخدا آدم چقد می‌تونه تنهایی تحم ...

برعکس میگی 

ما دخترا حق انتخاب نداریم مثلا نمیتونیم بگیم فلان شخص بیاد تو زندگیمون 

باید صبر کنیم اگه کسی اومد سمتمون اون موقع تازه باید فکر کنیم ببینیم خوشمون میاد یا ن ک من ب شخصه تا الان از کسی خوشم نیومده 

اونایی هم ک خودم خوشم میاد ازشون سمتم نمیاند منم واقعا رو بحث حیا و اینجور چیزا روم نمیشه برم سمتشون البته خیلی ریز میرم سمتشون ولی جواب نگرفتم 😔

حالا شما پسرا کافیه اراده کنید از هرکس خوشتون اومد بهش پیشنهاد میدید 

برعکس میگی  ما دخترا حق انتخاب نداریم مثلا نمیتونیم بگیم فلان شخص بیاد تو زندگیمون  باید ...

😐😂 دمت گرم ناموس ما بریم به کسی بگیم مارو همون جا پ‌‌.اره میکنن هوی تو به ناموس مردم گیر میدیو یا خوده دختره پا.رت می‌کنه ولی هرکسی افکاری داره همونجور که دخترا مثلا بحث ابروشونه بیشتر پسر ها هم همینن به فکر آبروشون هستن و میترسن خب شما شاید توقعاتت خیلی بالاع از جنس مخالفت که اون طرفی رو که میخوای سمتت نمیاد

😐😂 دمت گرم ناموس ما بریم به کسی بگیم مارو همون جا پ‌‌.اره میکنن هوی تو به ناموس مردم گیر میدیو یا ...

آره من توقعم بالاست 

چون ثابت شده با هرکی بگردی شبیه خودش میشی 

من دارم رو خودم کار میکنم ک از نظر شخصیتی بالا باشم بدیعیه دوست دارم طرفم هم بالا باشه 

خب اگه پایین تر باشه ک رفتارم رو درک نمیکنه تازه مسخره میکنه

آره من توقعم بالاست  چون ثابت شده با هرکی بگردی شبیه خودش میشی  من دارم رو خودم کار میکنن ...

ولی اگه با طرف مقابلت خب باشی اونم صددر صد خوبه حالا چه بالا و چه پایین بغدشم آدم عاشق کسی میشه که نظرات جفت شون یکسان باشه اخلاق و رفتار و ...‌. از همه نظر به هم بخورن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ت ‌‌وزندگی رو زیادی جدی گرفتی که تنهایی دیگه یکم شل کن😂😕 

ولی اگه با طرف مقابلت خب باشی اونم صددر صد خوبه حالا چه بالا و چه پایین بغدشم آدم عاشق کسی میشه که ن ...

خب من از هرکسی خوشم نمیاد 

اونی هم ک خوشم میاد بلد نیستم بدست بیارم 

بیشتر بلدم دفع کنم طرفو 😄😄