2777
2789
عنوان

بهترین تجربه اصفهانی ها

4796 بازدید | 60 پست
سلام... این تاپیک رو برای اصفهانی های عزیز باز کردم تا هرکی هر تجربه ی خوبی از هر جای اصفهان داره اینجا مطرح کنه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن... مثلا کدوم رستوران به نظرتون عالی بوده و چرا؟ کدوم شیرینی فروشی ،چیش خیلی عالیه؟ کجا بهترین وسایل کودک رو داره؟ کدوم استخر و یا مغازه و یا آرایشگاه و فست فود و بوتیک و .......... خواهشا فعال باشین تا این تایپیک به سرنوشت تایپیک های قبلی دچار نشه.... ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق بریونی های بریونی اعظم هستم شیرینی فروشی عمو نوروز زایشگاه عسکریه دکترم انصاری واقعا حرف ندارن من پل خواجو رو هم خیلی دوست دارم
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
حکیم نظامی عزیزم
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
سونوگرافی قائم خانم دکتر مریم غزنوی خیابان فردوسی اول خیابان عافیت رو من رفتم خیلی خیلی کارش بیسته . بدون شلوغی اعصاب خورد کن احتیاط کار و با اخلاق و مسئولیت عالی. خیلی از همکارام رفتن پیشش راضی بودن. حداکثر معطلی اش هم یکساعته.
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم