2777
2789
عنوان

بهترین تجربه اصفهانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوگرافی فقط پرتو توی شمس ابادی دکتر زنان هم فرناز معمار زاده توی شمس ابادی ساختمان قمر الدوله
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
ی بانک اطلاعات اصفهان هست توی تایپیک ها اما اطلاعاتش خیلی قدیمیه و دیگه به روز نمیشه
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
پارمیس جون منم دکتر حقیقت را تعریفشو زیاد شنیدم و واسه اول شهریور ازش وقت گرفتم
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
سلام دوستان ما یه آپارتمان دیدیم که اگه قسمت بشه بخریم و رنگ میخواد کف سالن سرامیکه ولی میخوام کل خونه یه دست سرامیک بشه و کمد دیواری و کابینت بزنیم شرکتی میشناسین که کارشون خوب باشه و از لحاظ قیمت هم خوب باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم که اگه کسانی هم خونه هاشون رو شرکتی براشون بازسازی و دکور کرده بیان نظرشون رو بگن
  ، ،