2777
2789
راستش الان یه پسر دو ساله دارم. این یکی خیلی اذیتمون کرد اولا که ناخواسته بود بعد هم که کولیک و زردی و 000 بیش از اندازه هم شلوغه. خلاصه که بچه پر اذیتی بود. برا همین دیگه شوشو نی نی نمی خواد.
اما من برا پسرم می خوامی یکی دیگه بیارم می ترسم بعدها پشیمون بشم که چرا تنهاست. می خوام شش ماهه دیگه اقدام کنم. چون اولا نیم خوام فاصله سنیشون زیاد باشه دوما خودم از لحاظ بدنی یه کم ضعیفم و فکر نمی کنم چند سال دیگه همین توان رو هم داشته باشم.
حالا نظر شما:
1- اصلا بچه دوم رو بیارم؟
2- اقدام کنم یا بذارم مثلا پسرم 5-6 ساله بشه؟
3- چه جوری شوشو رو راضی کنم.
در ضمن خودم هم شاغلم و 28 سالمه.
حدیث جان من هم همین شرایط شما را دارم ولی پسرم 21 ماهشه ولی اگر خدا بخواهد شوهرم راضی شده و برای دومی دارم اقدام میکنم
من هم با ادله شما اصلاً نمی خوام یه دونه بمونه و فاصلشون زیاد بشه تا خدا چی بخواد؟
Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من بزار نی نیت بزرگتر بشه .......من که خودم دخترم الان دو سالشه اصلا نمی تونم فکر کنم که به این زودی دوباره بخوام بچه دارشم ...........فکر کی کنم الان دیگه اون زمونه گذشته که بخوای واسه اینکه بچه تنها نباشه و همبازی داشته باشه بچه اورد می شه با روش های دیگه شغولش کرد
جهان کوچک من از تو زیباست  
به نظر من سخته تازه شاغلم هستی امادگیشو داری؟من که فعلا پسرم 32 ماهه است یه روز خوش ندیدم .
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
ama be nazare manzoode...age bezary vaghty pesaret 4 salesh shod eghdam koni kheily behtare..chon vaghty nini biyad pesaret pish dabestani hast ...az sobh ta zohr khoone nist va mitooni be karhat berese....va albate 4_5 sal ham faseleyi nist ke fekr koni ziyade...age dokhtar beshe ke mamoolan kheily ba ham bazi nemikonan..age pesar beshe ham ke ta 4_5 sal fasele ham mitoonan vase ham hambazi bashan....
ama be nazare manzoode...age bezary vaghty pesaret 4 salesh shod eghdam koni kheily behtare..chon vaghty nini biyad pesaret pish dabestani hast ...az sobh ta zohr khoone nist va mitooni be karhat berese....va albate 4_5 sal ham faseleyi nist ke fekr koni ziyade...age dokhtar beshe ke mamoolan kheily ba ham bazi nemikonan..age pesar beshe ham ke ta 4_5 sal fasele ham mitoonan vase ham hambazi bashan....
برام خیلی خیلی سخته مخصوصا که شوشو هم اصلا کمکی نمی کنه. اما اولا می بینم هر کی هم تو فامیل یکی بیشتر نمی خواسته بازم 5-6 سالگی بچه اولشون ازشون یک خواهر و برادر می خواد و باز هم نی نی دوم رو میارن. ولی من دوست دارم اگه قراره این طوری بشه فاصله کمتر باشه.
سارا جون میشه مشغولش کرد ولی الان ما سه تا خواهریم با اینکه ازدواج کردیم بازم همیشه با همیم نمی تونم تصور کنم تنها می خواد در آینده چکار کنه. دوست و حتی بچه های فامیل هم که همسنش باشن باز هم خواهر یا برادر آدم نمیشه.
نانا جون فکر می کنم الا دو سالش 6 ماه دیگه اقدام و نه ماه بارداری میشه یک سال و نیم دیگه فکر کنم دیگه تا اون موقع پسرم یه کم ادم شده باشه. خودم هم نمی دونم. یعنی خودم هم دو دلم وگرنه حتما یه جوری مخش رو می زدم.
من فکر میکنم الان زوده عزیزم
درسته همبازی می خواد ولی توجه شما رو هم می خواد . مخصوصا بچه های الان و سخت میشه انتظار2تا بچه رو همزمان برآورده کرد
من پسرم 10 سالشه الان باردارم
درسته اختلاف سنشون زیاد میشه ولی الان پسرم می تونه تو نگه داریش کمکم کنه و درکشم بالاست و حسادت و بقیه مشکلاتشم نداره

حدیث جون والا نمیدونم چی بگم ولی اگه من برمیگشتم به 7 سال قبل همون یه دونه رو جمعش میکردم و بسم بود والا هر کسی شرایط خودشو داره وتا توی اون موقعیت قرار نگیری نمیتونی نظری بدی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹