2777
2789
عنوان

کلی پول خرج محصولات پوستی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 44 پست

یه روتین ساده اما مرتب ومخصوصا نوع پوستت کافیه این همه هزینه هم نداره هر ۵۰روز  یک بارم فشیال پوست 

منکه این کارارومیکنم خداروشکرنه جوش ندارم نه لک راضیم هستم. 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که دانشجو ام چی بگم درآمد ندارم فعلا با ماهیانه و پس اندازی که میکنم میخرم بدبختی خیییییلی هم ...

انشالله عزیزممم😍

من مطمئنم یه روزی به همش میرسی

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

والا داداشم که هیچی نمیزنه به پوستش از منی که این همه رسیدگی میکنم پوستش خوب تره تصمیم گرفتم یه مدت ...

دقیقا منم یه مدته فقط آبرسان ومرطوب کننده وضد آفتاب میزنم پوستم بهتر شده

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
اینا رو نزنی پوستت بد میشه؟یه امتحان بکن. چون بیشتر به ژنتیک بستگی داره خصوصا روند پیری پوست

ببین من   تا ۲۵سالگی چیزی نزدم پوستم اوکی بود   الانم اوکیه ولی واقعا از ۳۰ ب بعد باید مراقب پوست باشی  

محصولات پوستی ارزش خرید داره 

هیچ چیز باارزشتر از این نیست که به پوستت دندونات و بدنت و از همه مهمتر بوی بدنت برسی

چه فایده یکی دوکیلو طلا آویزون گردنشه ولی دندوناش همه پوسیده پوستش بد هیکلش بد 

کار خوبی میکنی پولاتو همیشه در راه رسیدگی به خودت خرج کن و واسه خودت ارزش قائل شو

حالا مهم نیست محصول پوستی ۴میلیونی بخری یا ۴۰۰هزارتومنی یا بیست میلیونی 

مهم اینه که به خودت ارزش میزاری 

در اخر هم لطفا سعی کنین محصولات اورجینال استفاده کنین❤🙏

وقتی اینارو استفاده نکنی پوستت ب حالت قبلی بر میگرده و هیچ فایدع ای نداره! پوستت خوبه تا وقتی ک هی پ ...

ببین   پوست خسکی دهیتراته ای مقه پوست من باید کمکی  حتمن براش   بزنی  وگرنه    خشک و چین و چروک مرور ب مرور  اًضافه میسه من حدود ۳...۴   ساله که برا پوستم  مرتب مبخرم بعدم  اینارو ک من میخرم تا ۶  ماه دیگه چیزی نمیخرم چون کم کم استفاده میشه صورتم  کوچیکه🤣

وقتی اینارو استفاده نکنی پوستت ب حالت قبلی بر میگرده و هیچ فایدع ای نداره! پوستت خوبه تا وقتی ک هی پ ...

خب اینم شد یه روتین دیگه😂😂😂😂

شوینده و آبرسان و تونر و ضد افتاب خودش یه روتین کامله

فقط یه سرم میمونه که بستگی به مشکل پوستی طرف داره که اصلا نیاز باشه یا نه

دور چشمم که خوبه بسته به نیاز

ولی مثل مسواکه

یه مدت نزنی همه دندونات خراب میشه

یه مدت حموم نری خارش و سوزش میگیری و بو میگیری و شپش میزنی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
محصولات پوستی ارزش خرید داره  هیچ چیز باارزشتر از این نیست که به پوستت دندونات و بدنت و از همه ...

اره عزیرم‌    دقبقا همینه یه عمر    برای خودمون خرج نکردیم ولی  بتبد براب خودت خرج‌کنی زنی که خرج نداره ارج نداره 

اره عزیزم معصولات اورجینال با بادکد میخرم

من ضدآفتاب تونر ژل شستشو آبرسان وکرم دورچشم  وسرمایه هیالورونیک اسید   پای ثابت وهمیشگیمه 

مولتی ویتامین اکتیو وومن هم میخورم که عالیه 

مسواک روزی ۳بار دهان شویه ماهی یبار 

ورزش ورقص هم هفته ایی ۳روز

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
خب اینم شد یه روتین دیگه😂😂😂😂 شوینده و آبرسان و تونر و ضد افتاب خودش یه روتین کامله فقط یه سرم ...

عزیزم اینایی ک مثال زدی یکی از واجباتع🤦🏻‍♀️والا حموم نری کسی مگه نزدیکت میشه.. من میگم پول برای سرم ها یه چیز بیخودع چون تا وقتی استفادع کنی پوستت خوبع خودم تجربشو داشتم.