2777
2789
عنوان

کلی پول خرج محصولات پوستی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 44 پست
منی که دانشجو ام چی بگم درآمد ندارم فعلا با ماهیانه و پس اندازی که میکنم میخرم بدبختی خیییییلی هم ...

عزیزم   من الان ۳۱سالمه و با بچه شروع کردم به همچین خرجایی منم   نداشتم   منم   نخریدم  

ب مدور ک بری جلو   برات   خیلی چیرا هموار میسه  

و میتونی خرج کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم   من الان ۳۱سالمه و با بچه شروع کردم به همچین خرجایی منم   نداشتم   منم   ...

همسنیم 😍

منم از پارسال ۳۰سالگی جدی ومرتب شروع کردم 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
من  مو سفید کردم توی این راه  محصولات پوستی ایرانی   خییلی کم    مورد پسند ...

عزیزم آبرسان ویشی داشتی؟

من پوستم مختلط / نرمال رو به خشکه

مستعد جوشم هستم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چه خوووووشم اومد ازت مخصوصا با مسواک  و رقصت

قربونت واقعا اهمیت دادن به خودت بهترین هدیه ایی هست که میتونی تقدیم وجودنازنینت که ازش فقط یدونه تودنیاست بدی

عزیزم اینایی ک مثال زدی یکی از واجباتع🤦🏻‍♀️والا حموم نری کسی مگه نزدیکت میشه.. من میگم پول برای سر ...

منظورم رسیدگی بود

بعضی پوستا چربی کم ترشح میکنه بعضیا زیاد

اینا محصولات کمکی میخوان

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بزن قدش 🤗 من فقز فلسفه ی تونر رو نمیفهمم

😍😘

اول آرایشیو بامیسلارواتر یا دستمال مرطوب پاک کن بعدباژل بشور بعدتونربزن که ph نرمال بشه بعدآبرسان

عزیزم هیالوررونیک  اسید چیشو  استفاده میکنید ؟ چه مارکی

سرم هیالورونیک اسید  روشن کننده  وآبرسان بیوآکوا   که باعث افزایش الاستیسیته  پوستم میشه واقعاراضیم