2777
2789
عنوان

دعوا سر خونواده

452 بازدید | 35 پست

بچه ها کمکم کنین من اصلا سیسات ندارم نمیدونم چیکار کنم

خونواده شوهرم یجورین ک ناخاسته حرفای الکی زیاد میزنن ( کلا تو جمع حرفای الکی زیاد میزنن ی ادم عاقل من ندیدم بینشون ) منم هی بهم بر میخوره میایم خونه ب همسرم هی میگم من دیگه نمیام شماها احترام ب مهمون بلد نیستین اونم هی میگه بابا اگه ناراحت میشی از حرفی یا رفتاری  همونجا بگو بهشون ن اینکه بیای با من بحث کنی 

فک میکنه میخام رابطشو قط کنم ( خونوادش شهر خودشونن ما با 3 تا خاله هاش در ارتباطیم یکیشون ازدواج کرده 2 تا مجردن ) .

از طرفیم ادمای مهربونین مشکلی داشته باشم سریع کمکم میکنن 

مشکل من فقط اینه تو جمع مسخره بازی زیاد در میارن یا شوهرم خیلی  جو گیر میشه جلو اینا اصلا دوس ندارم باهاشون گرم بگیره

امکان مشاوره ندارم توروخدا ی راهنمایی خوب بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اول اینکه به همسرت بگو دوس ندارم پیش کسی با من شوخی کنی از طرفی بله از کسی ناراحت هستی ک نباید بیای خونه غرش رو ب همسرت بزنی عزیزجان. حتما حتما اول اینکه سعی کن رو کلمه پذیرش کار کنی یعنی بپذیری خانواده همسرت اینطوری هستن و بعد اگه حرفی زدن ب هیچ وجه ناراحت نشی ولی اگه نپذیرفتی و میخوای خودخوری کنی خودت جوابشون رو بده یا اعلام کن ک ناراحت شدی و از شوخی خوشت نمیاد. اینطوری هم پیش همسرت عزیزتری و بعدش هم ک جواب دادی ب هیچ وجه درموردش با همسرت صحبت نکن. من خودم خط قرمزم اینه ک بعد مهمونی ها در مورد خانواده ها صحبت شه. البته این رو بعدی کلی کشمکش بدست آوردم الان هم‌آرامشم بیشتره عزیزترم هستم

ببین اول اینکه به همسرت بگو دوس ندارم پیش کسی با من شوخی کنی از طرفی بله از کسی ناراحت هستی ک نباید ...

چقد خوب راهنمایی کردین ممنون واقعا

باید سعی کنم قبول کنم ینی از نظر من این رفتارشون بده ولی خودشون میگن صمیمی ایم