2777
2789
عنوان

دعوا سر خونواده

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست
ببخشیدا بعد رو حسادت خودت هم کار کن بالاخره همسر ما ک از زیر بوته در نیومده. خاله داره عمه داره خواه ...

مشکل اصلیییییییییییییییییییییییییی من همین حسادته چجوری کار کنم رو خودم اخه

اصن دق میکنم بخدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد خوب راهنمایی کردین ممنون واقعا باید سعی کنم قبول کنم ینی از نظر من این رفتارشون بده ولی خودشون ...

خب تفاوت فرهنگی بین خانواده ها هست از طرفی همه ی ما ک کامل نیستیم هر کس ایراداتی داره از منظر دیگری. فقط باید با گذشت و پذیرش از کنارشون گذشت تا زندگی رنگ آرامش بگیره وگرنه میبینی ی عمری ازت تو دعوا و کشمکش گذشته هیچی هم عایدت نشده

دوران مجردى رابطه ات با پدر و برادرت چطور بود

داداش ک ندارم رابطم با بابام خیلی خوبه ولی هیچوقت بابام احساسشو بروز نمیداد منم روم نمیشد مثلا بابامو ببوسم در این حد

مشکل اصلیییییییییییییییییییییییییی من همین حسادته چجوری کار کنم رو خودم اخه اصن دق میکنم بخدا

ببین از دید من کسی ک عزت نفس و اعتمادب نفسش پایینه حسادت میکنه من خودم رو انقدر بالا میدونم ک ب هیچکس حسادت نمیکنم البته منظورم این نیست دچار خودبرتر بینی باشما ولی تو وجودم حس میکنم ی نقطه مثبت دارم ک باعث میشه ب کسب حسادت نکنم

اگه ميبينى تنهايى نميتونى احساساتت و كنترل كنى برو مشاور 

صد در صد خودم مقصرم درسته ؟ کلا ی بیرونی جایی میخایم بریم باید یکیو ببریم با خودمون یا پسر عموش و زنش یا همین خالش اینا یا فامیلای خودمون

پسرعموش بازم چون پسره مشکلی ندارم باهاش ولی از خاله هاش خوشم نمیاد نمیدونم چرا

ببین باید همونجا بگی من سریال عشق ممنوع میدیدم دخترخالم به مامانش میگه ما با این اعصابامون سریال دیدنمون چیه منم نزاشتم بعدا ناراحت بشم گفتم مگه شما سریال نمیبینین؟ بعدا فهمیدم خودشو میگه و کلا چندوقته فیلم نمیگیرین قبلنا شوهرش همه فیلمای جدید می اورد حامله شده افسرده س😐

یک عدد چپی 

ببین از دید من کسی ک عزت نفس و اعتمادب نفسش پایینه حسادت میکنه من خودم رو انقدر بالا میدونم ک ب هیچک ...

باید ب خودم تلقین کنم درسته ؟ اعتماد بنفسم صفره با اینکهع موقعیت کاریم از همشون بهتره جایگاه خونوادم و همه چی ولی نمیدونم چرا اعتماد بنفس ندارم

عزیزم  اول اینکه همسرت گفته همونجا جوابشونو بده.یعنی غر نزن سرمن بخاطر اونا تازه رابطمون خراب میشه دوما  میری اونجا شوخی هایی ک میکنن خوشت نمیاد هیچ عکس العملی نشون نده یه ب بهانه ای برو اتاق دستشویی آشپزخونه کم کم خودشون متوجه میشن