2777
2789
عنوان

دعوا سر خونواده

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست

عزیزم همسرت راست میگه،نباید ناراحتی خودت را تو خونه بیاری،کم کم تمرین کن هر وقت حرفی ناراحتت گرد همون موقع محترمانه جوابشون را بدی،،و اینکه اگه قبول کنی که اونها از اول خانوادش بودن و هستن و قرار نیس همسرت را از دست بشی ناراحتنمیشی،من یه طرز فکری که دارم و باعث میشه خوش بین باشم اینه،میگم اگه همسرم احترام خانوادش را نگه داشت،بهشون محبت کرد و هواشون را داشت نشون میده متعهده و به هر حال یه روزی منم پیر میشم مریض میشم،اون به حرمت زندگی مشترکمون باز هوامو داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید ب خودم تلقین کنم درسته ؟ اعتماد بنفسم صفره با اینکهع موقعیت کاریم از همشون بهتره جایگاه خونوادم ...

تلقین ارتباط بهتر با خدا . انجام دادن کارها برای رضای خدا و امام زمان   کلیپ های انگیزشی . اینا اعتماد بنفس رو بالا میبره از طرفی چون قبلش ارامش رو مهمون قلبت میکنه کم کم باعث میشه عزت نفس و اعتماد ب نفست هم بالا بره و کم کم میبینی ک اصلا دنیا چیزی برای حرص خوردن و حسادت نداره

عزیزم  اول اینکه همسرت گفته همونجا جوابشونو بده.یعنی غر نزن سرمن بخاطر اونا تازه رابطمون خراب م ...

اره اینکارم خوبه ... حالا خیلی حرفای بدی نمیزنن ... منظورم اینه دوتا حرف درست حسابی نمیزنن همش شوخی و مسخره بازی