2777
2789

بچه ها من ۲۱ سالمه و کنکور قبول نشدم دانشگاه رشته ای ک میخونمو دوس ندارم کاریم در حال حاضر نمی کنم پدرم اصلا اصلا پولدار نیس ازدواجم نکردم و تا حالا خواستگار آنچنانی نداشتم جدیدا حالم خوب نیس اصلا طوری ک کارایی ک قبلا انجام می‌دادم برام اصلا جذاب نیستن امروز با دوستم رفتم بیرون باباش جدیدا ی خونه ای ساخته بیا و ببین خودشم سر کار میره چند تا از دوستامم رشته های پیراپزشکی قبول شدن البته زیاد نیستن ولی خوش ب حالشون در هر حال جای من بودین چیکار میکردین؟؟

من دیگه هیچی خوشحالم نمی کنه جنگل با بیابون برام فرقی نداره حس میکنم از همه عقبم و حال هیچیو ندارم هیچی دوس دارم صبح تا شب تو خونه باشم و هیچ جایی نرم هیچ کاری نکنم

چیکار کنم ب نظرتون؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیگردی کار پیدا کنی؟ یه کار پیدا کن با حقوقش کلاس ثبت نام کن و یه حرفه یاد بگیر دانشگاه رفتن هنر نیست وقتی این همه آدم تحصیل کرده بیکار داریم..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

ببین پول و ماشین و مال و منال و مدرک وقتی خوبن که تو رو به آرامش برسونه .شما میتونه با برنامه ریزی برای آینده و تلاش برای رسیدن به اون به آرامش برسی.فقط اسی کنکور قبول نشدی چجور رشته دلخواه رو نمیخونی .آخه کنکور راه ورود به دانشگاس قبولی چیه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
علائم افسردگی هم داری. در کنار کارایی که دوستان گفتن حتما دکتر هم برو، نذار بمونه کهنه بشه

راستش خودمم ی چیزایی متوجه شدم ولی دوس دارم شرایطم عوض بشه تا برم دکتر چون قبلا رفتم بعد ی مدت دوباره بر میگرده