2777
2789
عنوان

کد بانو های شمالی برسید به دادم

261 بازدید | 6 پست

سلام گلم خوش اومدی،

سیر داغ که با روغن کم و وقت گذاشتن زیاد درست میشه رو بلدی به منم یاد بدی

کلی دعا گو میشم برات

ممنون از راهنمایی تون

روغن میریزی 

داغ که شد سیر چرخکرده رو با کمی نمک میریزی تو روغن  روغن کم بریزی تلخ میشه باید تو روغن باشه حتما  حالا نه اونقدر زیاد که غوطه ور بشه  یکمم زردچوبه بزن اخراش 

همش هم میزنی که از اطراف نسوزه طلایی شد خاموش می کنی 

نمکم میریزن که نچسبه اگر از ماهیتابت مطمینی که نمی چسبونه نمک نمی خواد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سیر داغ ساده سیر با نعناع برای آش؟؟ سیر رو رنده ریز بزن بریز تو تابه روش روغن بریز با زرچوبه تا طلایی شه سیرها رو رنده کردی یکم نمک بپاش روش، بعد نعناع خشک بریز روش تفت بده به اندازه دو دقیقه، نعناع پونه مخلوط داشته باشی محشرتر میشه، فقط یادت باشه سیر زود میسوزه شعلت کم باشه،اگه سیر خالی میخای که همون سیر رنده شده رو نمک بزن بریز تابه روش روغن و زرچوبه تفت بده طلایی شد وردار،اگه پیاز خلال ریز کنی سرخ کنی با زرچوبه طلایی شد سیر رنده شده برسز رپش تفت بده شیرا طلایی شه روش نعناع خشک دو دقیقه تفت یعنی محشره برای روی آش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روغن میریزی  داغ که شد سیر چرخکرده رو با کمی نمک میریزی تو روغن  روغن کم بریزی تلخ میشه ب ...

یه ربع تا ۲۰ دقیقه طول میکشه با شعله ی کم 

ولی من میکشم بالا ۱۰ دقیقه ای بشه 

سیرم درشت رنده میکنی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }