2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تاپیک من آخر صفحه دو کامل گفتم 

اگه دقیق انجام بدی بچت اینقدر شیرین میشه که کیف میکنی و بچه داری برات سخت نمیشه ... خیلی ها هستن بچشون بینهایت بده و شیطون و باعث میشن آدم پشیمون بشه از بچه 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
برو تاپیک من آخر صفحه دو کامل گفتم  اگه دقیق انجام بدی بچت اینقدر شیرین میشه که کیف میکنی ...

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت و تقویت و زود باردار شدن داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
منم مثل شما چشم انتظارم. امیدوارم به زودی تاپیک بارداریت رو بزنی عزیزم🤲😍

مرسی .من پریودام نا منظمه روز ۲۸ پریودی فقط دو روز روزی یک بار خون دیدم و تموم .چند روز بعدش بی بی زدم هاله انداخت .ولی امروز ترشحاتم خون داخلشه و دل درد و کمردرد زیاد دارم 😭😭😭😭دارم پریود میشم 😭

نمیدونم 😭دیگه خسته شدم از هر چی دکترو بی بی چک هست

از خدا بخاه . چرا دکتر ؟؟  خدا مگه درستش نمیکنه رشدش میده کمکت میکنه زایمان کنی ؟؟  نکنه دکتر رشدش میده ؟؟ یبار دعا کن و نذر کن و با ایمان کامل از خدا بخاه . من از خدا خاستم و طی بارداریم کلا دوبار سونو دادم واسه تعیین جنسیت و وقت زایمان گفتم ببینم کی وقتشه 

نه غربالی نه بهداشتی نه دکتری هیچی نرفتم فقط از خدا خاستم الانم جوجم پیشمه

مرسی .من پریودام نا منظمه روز ۲۸ پریودی فقط دو روز روزی یک بار خون دیدم و تموم .چند روز بعدش بی بی ز ...

پس شاید بارداری عزیزم. ایشالا که خیره. اگه تا فردا صبح پریودت کامل نیومد به نظرم آزمایش بده

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
از خدا بخاه . چرا دکتر ؟؟  خدا مگه درستش نمیکنه رشدش میده کمکت میکنه زایمان کنی ؟؟  نکنه د ...

خدا حفظش کنه براتون عزیزم .عروسی که کردم اومدم خونه خودم بعد از دوماه باردار شدم ولی سقط شد 

الان نمیشه نمیدونم چرا 😭😭😭😭😭

خدا حفظش کنه براتون عزیزم .عروسی که کردم اومدم خونه خودم بعد از دوماه باردار شدم ولی سقط شد  ا ...

از خدا بخاه فقط همین . واسش نذر علی اصغر کن صلوات شیر و کیک آب زیارت عاشورا هرچی میتونی . بخدا بارداری کار هیچ موجودی نیس هیچکی توانشو نداره حتی فوق تخصصا هم نمیتونن حتی فک کن  خدایی نکرده دکترم جوابت کرد بازم از خدا بخاه اون میتونه فقط و فقط

خدا حفظش کنه براتون عزیزم .عروسی که کردم اومدم خونه خودم بعد از دوماه باردار شدم ولی سقط شد  ا ...

نمیدونم شاید من ناشکری کردم .😔😔😔😭هر چی به خدا میگم غلط کردم ببخش ولی نمیشه .اول زندگیمون بود و یکم وضعیت مالی خراب چند روز بیمارستان بستری بودم تا سقط شد .هزینه بیمارستان بیمه هم نداشتیم 😔بعد از چند روز دکتر زنان هم منو هم شوهرمو فرستاد آزمایشهای مختلف هزینه خیلی زیاد یکم همسرم بخاطر هزینه ها اذیت شد منم گریه کردم گفتم دیگه بچه نمیخوام😭😭😭😭😭😔😔😔😔فکر کنم خدا قهر کرده باهام 😭😭😭😭لطفا برام دعا کنید 

هم سن خودم زیاده هم شوهرم 

شوهرم هم واریکوسل داره میترسیم عمل کنیم 😔😭

آخه برادر شوهرم هم واریکوسل داشت ولی قبل از عمل خانمش باردار شد دوتا بچه داره بعدش رفت عمل کرد الان بچه میخوان ولی باردار نشده خانمش من و شوهرم هم از همین موضوع میترسیم