2777
2789
از خدا بخاه فقط همین . واسش نذر علی اصغر کن صلوات شیر و کیک آب زیارت عاشورا هرچی میتونی . بخدا باردا ...

حرفاتون درسته همه اش بخدا .ولی نمیدونم چرا صبر من کمه .هر کسی بعد من عروسی کرده بارداره و بچه بغل😔😭😭😭😭چند روز قبل رفته بودم خونه پدر شوهرم اینا 

خواهر شوهرم دخترش بعد من رفت خونه اش الان باردار .

دختر یکی دیگه از خواهرشوهرام که اونجا بود با مامانش به خاله اش گفت کاش به بابام میگفتم واسه بچه هانیه یه چیزی از کربلا بیاره 🥰😍بعد مامانش با دستش به بغل دخترش زد و به من اشاره کرد 😔😔😔شاید طفلی منظوری نداشته ولی نمیدونی چه حالی داشتم اون لحظه 

با خودم میگم کاش بمیرم و تموم شه بعد میگم مامان بابای بیچاره ام بعد چی .خیلی رحمم به پدر مادرم میاد .

من سر سقط جنینی ۸ هفته ای تا خیلی وقت کارم شده بود گریه 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری مطلقا دست خداست  دست به دامن خدا شو

میشه لطفا شما هم برام دعا کنید 

شنیدم با دهانی که گناه نکردی دعا کن 

من با دهان شما گناهی نکردم 

میشه برام دعا کنید مامان بشم 

سر نمازاتون یا هر جایی 🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏

میشه لطفا شما هم برام دعا کنید  شنیدم با دهانی که گناه نکردی دعا کن  من با دهان شما گناه ...

عزیزممم راس میگی والا انتظار سخته خودمم چشیدم .خدا واستون دعا کنه دعای خیر حضرت زهرا دامنتونو سبز کنه . ولی جدی نذر کنید از الان واسش دوتا اسم قشنگ ی دختر ی پسر انتخاب کنید مثلا فاطمه و علی یا هر اسمی به این قشنگی  واسش لباس بگیرید یا وسیله های کوچیک نوزادی بعد نذر کنید تا سال دیگه بغلتون باشه و ببرینش هیئت عزاداری امام حسینو کنه . من پارسال همین موقع همین نذرو کردم که لباس مشکی تنش کنم ببرمش هیئت توام این نذرا رو کن عوضش سال اینده محرم که بغلت بود کل محرمو نذری بده نذر حضرت عباس کن آب بدی دست مردم شکلات بدی  هرچی که میتونی  من نذر 14 تا گل سر  واسه حضرت رقیه کردم  عدد14 مال حضرت رقیس  14 تا گل سر یا 14 تا عروسک واسه نینی کوچولوها امسال پخششون کردم من 

. واقعا بارداری فقط دست خداست  از همین الان ی دفتر بیار نذر کن و بنویسشون 

دیگ توکل کن به خدا همین 

سال ایندم نینیت و ببر هیئت امام حسین و تشکر کن از خدا که اینقد مهربونه

یاعلی