2777
2789
عنوان

لطفا بگید راسته؟؟

110 بازدید | 12 پست

اگر خواب یکیو ببنیم مدام و چند شب پشت هم اون داره به ما فکر میکنه ؟ اگه نه پس چرا؟؟؟؟

بیا از نو شروع کنیم خدایا مرسی که دوباره بهم نی نی دادی💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بهش فکر کردی و مغزت اونو تصویر سازی میکنه که دلتنگیت کمتر شه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

حتما خیلی دوستت داره که همش تو خوابت هست

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

منم موقع خواب .خواب کسیو دیدم که موقت خواب بهش فکر نکردم 

من یجا خوندم بهش میگن خواب دلتنگی روانشنا سا میگن  .که وقتی خواب کسیو میبینی که موقت خواب فکر نکردی بهش یعنی اون شخص بهت فکر میکنه

من دوران دبستان یه دوستی داشتم دیگه بعد که رفتیم راهنمایی مدرسه هامون جدا شد اونم رفت یه شهر دیگه 

توی دوران دبیرستان بودم تقریبا به مدت دوماه ،هفته ای دو سه بار خوابشو میدیدم نمیدونم چرااا

هرچقدر هم سعی کردم شماره ای ،آیدی اینستاییازش پیدا کنم نشد

سه علت داره 

تو بهش فک میکنی 

تو ضمیر ناخودآگاهت دلت براش تنگ شده حتی اگه به روت نیاری مغزت بازسازیش میکنه که حالت بهتر شه 

یا اینکه داری فراموشش میکنی مغزت بهت یادآوری میکنه میگه اگه نمیخوای این اطلاعات اون فرد رو بندازم بایگانی