2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین در سونو هفته ۷

3550 بازدید | 28 پست

۷ هفته و ۳ روز رفتم سونو شکمی ساک ۲۰ میل حاوی کیسه زرده فاقد جنین معادل ۶ هفته و ۴ روز...

از امروز صبح هم درد سینه و تهوعم کم شده

دارم از غصه و استرس میمیرم این میشه تکرار سقط... دوباره درد و خونریزی و سونو بقایا و ازمایش و دکتر و چکاپ و نفهمیدن علت سقط و صبر اقدام و بیبی چک مثبت که دوباره بازم سونو قلب برم و نبینن؟! دارم از غصه میمیرم تروخخخخدا دعام کنید. یک صلوات برای ارامش و شادی دلم بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه طبق سونو پیش برو هنوز شیش هفته ای تا هشت هفته صبر کن.... بعدم شنیدم ک کیسه زرد وقتی تشکیل بشه ینی اماده شدخ واسع جنین.. استرس ب خودت نده منم پنج هفته و سه روز رفتم برا اینک بدونم باردارم یانه اول ماه بود دکتر گفت اخر ماه بیا برا قلبش

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

نگا عزیزم منم مثل تو شدم 

انشاالله از تو سالم باشه و قلب تشکیل بشه ولی اگه خدا نکرده یه هزارم درصد سقط کردی برو آزمایش ژنتیک بده شاید مال اون باشه

من بعد سه تا سقط با همین شرایط ۶ هفته و ۴ رو داشتم بعد آزمایش نوشتن برام فهمیدم مشکل انعقادیه و خود ایمنی دارم و بعد فهمیدن  حاملگی بلافاصله باید یه سوزن هست دور ناف اونو بزنم که خونم غلظت کم بشه و نی نی بمونه برام

ولی فعلا حامله نشدم توکل کن به خدا انشاالله برات بمونه و دلت شاد بشه

عزیزم برای منم این اتفاق بعد از یک سقط افتادزده بود فاقد جنین سونکگرافی بهم گفت احتمالا بارداریه پوچ خست وای دکترم گفت ۹هفته دوباره برو رفتم خداروشکر ضربان قلب داشت دخترم الان ۳ سالشه❤🌈

نگران نباش به چیزای بد فک نکن،منم پنج هفته و سه روز رفتم گفت فقط کیسه زده هست هفت و هفته و ی‌روز رفت صدای قلبشو شنیدم الانم رو نامه ☺️

البته من جفتشو زود رفتم 

بمون هشت هفته برو 

نگا عزیزم منم مثل تو شدم  انشاالله از تو سالم باشه و قلب تشکیل بشه ولی اگه خدا نکرده یه هزارم ...

ممنون عزیزم. بعد از سقط قبلیم خود ایمنی و انعقادی رو دادم مشکلی نداشتم... باز واسه تو مشکل فهمیدن و راه حل داره الهی خدا کلی بچه سالم و صالح بهت بده