2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین در سونو هفته ۷

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام چرا قبل اقدام درمان نکردی و علت سقط رو متوجه و رفع نکردی 

الانم زوده بالای هشت هفته قلب جنین میزنه شما همفته ی نهم برو تا دقیق معلوم بشه بعد تصمیم بگیر

توکل بخدا کن

منم یه سقط داشتم میدونم سخته اما حکمتش رو خدامیدونه فقط

سلام چرا قبل اقدام درمان نکردی و علت سقط رو متوجه و رفع نکردی  الانم زوده بالای هشت هفته قلب ج ...

چکاپ دادم، انعفادی و خودایمنی دادم گفتن مشکلی نداری و تصادفی بوده ... 

الان دارم میرم دکتر الهی که خدا دلش رحم بیاد و این دفعه دلشادم کنه

رفتم سونو واژینال ساک حاملگی کوچکتر شده بود دکتر گفت قطعی پوچه و باید منتظر خونریزی باشم... امیدوارم ...

خیلی ناراحت شدم برات 😔😔

انشاالله خدا به دل ماها هم نگاه کنه و یه نی نی سالم بهمون بده

حتما برو متخصص ژنتیک یا جایی که چکاب کامل کامل ازت بگیره که بفهمی مشکل از کحاست

چکاپ دادم، انعفادی و خودایمنی دادم گفتن مشکلی نداری و تصادفی بوده ...  الان دارم میرم دکتر اله ...

هزینه چکاپت چقدر شد؟

نمیخوام ناراحتت کنم اما به این فکرکن که حداقل ساک بارداری رو دیدن یعنی خارج رحمی نیست 

مال من خارج رحمی بود اینقدر بهم استرس دادن که باید عمل بشی

سلام مهربان متاسفم که این اتفاق برای تو هم افتاد 

من یه بچه سالم دارم ۶ سالشه بارداری دومم ۴ سال پیش بود و پوچ شد گفتم حتما چون بچه شیر میدم بدنم ضعیفه بخاطر همون پوچ شده 

امسال تصمیم گرفتم باردار بشم از سه ماه قبل به خودم رسیدم گرمیجات خوردم تخمدانام عالی شد دومین ماه اقدام حامله شدم  

۶ هفته رفتم سونو ساک کیسه زرده داشت  گفت فقط یک میلی متر چیزی دیده میشه ممکنه جنین باشه  دو هفته دیگه بیا

به دلایلی نشد دو هفته بعد برم ۱۸ روز بعد رفتم گفت همون ۶ هفته مونده و خالی هست فقط کیسه زرده داره

یک هفته بعد از اخرین سونو رفتم پیش دکترم اونم گفت تو ۶ هفته مونده خونریزی هم ندارم 

شنبه برام بستری نوشته برم بیمارستان خیلی میترسم 

سلام مهربان متاسفم که این اتفاق برای تو هم افتاد  من یه بچه سالم دارم ۶ سالشه بارداری دومم ۴ س ...

ای بابا چقد زیاد شده الهی که به اسونی برات بگذره و به زودی خدا بچه سالم و صالح بهت بده