2777
2789
عنوان

انتقال جنین

1173 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من انتقال جنین دارم دکترم برای من فقط قرص لتروزل به مدت پنج روز و امپول سینا الف چهار تا تجویز کرد ودیروز که رفتم ضخامت اندومتر هشت سه خطی بود دکترم گفت دیگه هیچ دارویی مصرف نکن شنبه بیا برای انتقال کسی بوده که مراحل درمان داروییش اینجوری باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه گرفتید 

عزیزم من مشکلم سقط مکرره و اصلا نباید انتقال میدادم چون در هر حال بچه نمی‌موند. متاسفانه پزشکا راهنماییمون نکردن و سه بار انجام دادم. الان تحت درمانم و توکلمون بخداست.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عزیزم من مشکلم سقط مکرره و اصلا نباید انتقال میدادم چون در هر حال بچه نمی‌موند. متاسفانه پزشکا راهنم ...

انشاالله به زودی دامنت سبز میشه شما کجا تحت درمان هستید 

انشاالله به زودی دامنت سبز میشه شما کجا تحت درمان هستید 

ممنونم گلم،  همچنین. من یه مدت ابن سینا بودم، بعدش صارم، رویانم رفتم. پیش دکتر معینی .... خلاصه الان قراره برم پیش فروتن اگر خدا بخواد. شما چطور؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
من رویان انتقال دارم با دکتر حافظی

ان شاءالله بسلامتی و خوشی گلم. ان شاءالله زود زود مامان بشی😘