hani9060 مدیر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 435 عنوان بزرگترین دروغی که شنیدین چی بوده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست خودم:تاتهش باهاتم 1402/05/17 | 04:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستعارنميخوام عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 4718 🥹... تسلیت میگم عزیزم... ولی مامان نداشتن خیلی بد و سخته... من الان سه ساله دارم میچشمش... و خوا ... همچنین تسلیت به وجود مهربونت خوشی به احوالت همه بعد مامان منو رها کردن تو خونه که حمالی کنم دیگران و داییا وخاله م یادمم نمیکنن یه عموم و یه خاله ناتنیم خواهرم فقط پول ازم بکنه من بشدت احساس غم و تنهایی دارم
مستعارنميخوام عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 4718 🥹... تسلیت میگم عزیزم... ولی مامان نداشتن خیلی بد و سخته... من الان سه ساله دارم میچشمش... و خوا ... سه روزه انقدر حالم بد غذا نخوردم نمیتونم بلند بشم امشب خاله ناتنیم ( ناراحت میشه بگم ناتنی)گفته بود بی تاب سونیام یه زنگ بزنم بچه پریشون حال به قلبمبعدش با چشمای اسیب دیدش گریه کرده گفته مادر دیدی حال بچه م و
مستعارنميخوام عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 4718 🥹... تسلیت میگم عزیزم... ولی مامان نداشتن خیلی بد و سخته... من الان سه ساله دارم میچشمش... و خوا ... عه تونستی عکس بزاری ؟ منم عکسمو عوض کردم
setaysham عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1677 سه روزه انقدر حالم بد غذا نخوردم نمیتونم بلند بشم امشب خاله ناتنیم ( ناراحت میشه بگم ناتنی)گفته بود ... ببین تو ک نباید خودتوببازی ک!...غذاتوبخور ورزش برو...ب خودت برس و اهمیت بده...مطمئن باش جامامانت خوبه اونجا... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..! 📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
مستعارنميخوام عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 4718 ببین تو ک نباید خودتوببازی ک!... غذاتوبخور ورزش برو... ب خودت برس و اهمیت بده... مطمئن باش جام ... معدم مشکل داره عشقم پریودم شدم بهم ریخته بسکه معدم اذیتم میکنه زار میزنم
setaysham عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1677 معدم مشکل داره عشقم پریودم شدم بهم ریخته بسکه معدم اذیتم میکنه زار میزنم وااای چقدر بد...خوبرو دکتر... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..! 📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...