2777
2789
عنوان

من دوستم توی ۱۷سالگی خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 34 پست
قطع نخاع بدترینه دیگه فلج شد اینجور روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنه

سه بار پرسیدم چطوری مرد ب ماهم بگو جواب همه پیامارو دادی بجز پیام من متاسفم برات

منِ او🌹🍃
 وای نگو عزیزم منم همین فکر رو میکردم حتی اوایل میزد به سرم برم تف کنم توی صورت مادرش که باعث ...

اتفاقا دوست منم خودکشی کرد و ۹۰ درصدش تقصیر خانواده اش بود که انقدر الکی اذیتش می کردن سر هر چیز بی خودی دعوا و اعصاب خوردی راه می‌انداختند!  بعد فوتش چه گریه و زاری و جیغ زدن هایی بود!  همین ها کردنش تو گور! 

یا ارحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه بار پرسیدم چطوری مرد ب ماهم بگو جواب همه پیامارو دادی بجز پیام من متاسفم برات

عزیزم من پیامت رو دیدم نمیتونم عذاب وجدان داشته باشم بلکه کسی پیامم رو دید و روشش رو ب کاربرد

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
عزیزم من پیامت رو دیدم نمیتونم عذاب وجدان داشته باشم بلکه کسی پیامم رو دید و روشش رو ب کاربرد

میتونستی بگی واقعا نمیتونم بگم که پیامامم نادیده نگرفته باشی بعدشم واقعا روش خودکشیش چیز اسون یا جدیدی نبود که بقیه بخوان انجامش بدن بترسی،در کل خدارحمت کنه

منِ او🌹🍃
میتونستی بگی واقعا نمیتونم بگم که پیامامم نادیده نگرفته باشی بعدشم واقعا روش خودکشیش چیز اسون یا جدی ...

مرسی عزیزم

توی پیامای اول همین جمله رو گفتم ک نمیتونم بگم

درهرصورت اگه ناراحتت کردم حلال کن

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.