2777
2789
عنوان

من دوستم توی ۱۷سالگی خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امَام قسمت ناشناس بنویس!   یه دختر ۱۷ ساله چطوری جرات کرده!  شاید کسی اون کشته!

نوشتم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
من هنوز که هنوزه خواب پدرم می بینم فکر می کنم زنده است!  وقتی هم فکر کنم مرده است ازش می پرسم ...

خیلی عجیبه واقعا کاش یک نفر دلیل این خوابو میگفت

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
خیلی عجیبه واقعا کاش یک نفر دلیل این خوابو میگفت

خب بگو

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
نوشتم

چه غم انگیز!   احمقانه ترین نوع خودکشی هست! 

چند وقت پیش یه دختر تو شهرمون با این روش خودکشی کرد بعد زنده موند و قطع نخاع شده!  بقیه بدنش خبر ندارم که مثل قبل شده یا نه! 

یا ارحم الراحمین
شاید خودکشی نکرده! سر به نیستش کردن؛ میخواد تو صداش باشی 💔

وای نگو عزیزم منم همین فکر رو میکردم حتی اوایل میزد به سرم برم تف کنم توی صورت مادرش که باعث مرگش شد

ولی بعد خیلی سال پارسال مادرش رو دیدم بینهایت گریه کرد و منو بغل کرد میگفت یادگار اونی دلم بینهایت سوخت 

دیدم خاحوادش نمیتونن اینکارو کرده باشن

چندوقته خودکشی کرده؟

۷ سال

وای نگو عزیزم منم همین فکر رو میکردم حتی اوایل میزد به سرم برم تف کنم توی صورت مادرش که باعث ...

عزیزم ربطی نداره شاید داغ بودن یه کاری کردن بعد توش موندن! هر کسی جرأت خود کشی نداره واقعا

چه غم انگیز!   احمقانه ترین نوع خودکشی هست!  چند وقت پیش یه دختر تو شهرمون با این روش خود ...

قطع نخاع بدترینه دیگه فلج شد

اینجور روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنه