2777
2789

آلو خورشتی اگه مناسب سنش باشه

کدو‌تنبل

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

آب جوشیده‌ولرم بده بخوره

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به نوزاد ۶ ماهه بیشتر پوره سبزیجات میدن تا جایی که می دونم. اتفاقا پوره ی هویج خیلی خوبه واسه یبوست. همچنین پوره ی سیب. بچه وقتی یبوسته فقط بهش موز نده بقیه ی چیزا مشکل نداره.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
والا به نوزاد ۶ ماهه بیشتر پوره سبزیجات میدن تا جایی که می دونم. اتفاقا پوره ی هویج خیلی خوبه واسه ی ...

من هویج پخته رو پوره کردم با کره ترکیب کردم یبوست شدید شد. اینترنت سرچ کردم دیدم نوشته هویج یبوست میاره

کدو تنبل که الان فصلش نیست . آلو بخارا هم نمیدونم مناسب ۶ ماهگی هست یا نه . بقیه ترکیباتش چیاس ؟

توسوپش بریز

هویج پخته که خوبه برای یبوست

با گوش پاک کن داخل مقعدش روغن زیتون بزن بچرخون. چندبار این کارو بکن. 

بعدش دراز بکشه, پاهاشو به حالت دوچرخه خم و راست کن .سریع مدفوع میکنه. 

توی سوپش هم کره بزن روون میشه. 

اب جوشیده گرم و ولرم هم بهش بده. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

والا به نوزاد ۶ ماهه بیشتر پوره سبزیجات میدن تا جایی که می دونم. اتفاقا پوره ی هویج خیلی خوبه واسه ی ...

بچه م در حالت عادی یبوست نداره . با موز هم اوکی بود. ولی سیب پخته ، هویج پخته و سیب زمینی پخته دادم یبوست شد

با گوش پاک کن داخل مقعدش روغن زیتون بزن بچرخون. چندبار این کارو بکن.  بعدش دراز بکشه, پاهاشو ب ...

دستور یه سوپ که توش هویج و سیب زمینی نداشته باشه و مناسب ۶ ماهگی باشه بلدین بگین؟

اخه سوپ بچه شش ماهه هویج و سیب زمینی داره غیر اینا چیری دیگ نمتونه بخوره 😅❤یبوستشو با دکتر مشورت کن چیز دیگ استفاده کن من برا پسرم یه کتاب خریدم انواع سوپ هارو نوشتخ حتی طرز تهیه ک از شش ماه شروع میشه ولی الان حال ندارم بیارم برات بگم اگ خواسی فردا میگم بپز واسش

خدایا شکرت🙏🏽