2777
2789
عنوان

سوپ برای نوزاد ۶ ماهه که یبوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 29 پست
من هویج پخته رو پوره کردم با کره ترکیب کردم یبوست شدید شد. اینترنت سرچ کردم دیدم نوشته هویج یبوست می ...

نه عزیزم هویج یبوست نمیاره. من چون پسرم بصورت ارثی خیلی یبوست میشه اینا رو می دونم. فقط موز بده و شیر گاو. برای رفع یبوست آب و نوشیدنی بهش زیاد بده و همین پوره ی سبزیجات.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یبوست میاره

دخترمن اسهال میشه

گلاب به روتون

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه م در حالت عادی یبوست نداره . با موز هم اوکی بود. ولی سیب پخته ، هویج پخته و سیب زمینی پخته دادم ...

ربطی به اینا نداره، علتش باید یه چیز دیگه باشه. گرنه که سیب خیلی هم خوبه.

نه عزیزم هویج یبوست نمیاره. من چون پسرم بصورت ارثی خیلی یبوست میشه اینا رو می دونم. فقط موز بده و شی ...

منم فکر میکردم هویج خوب باشه ولی بهش هویج پخته و کره دادم دفعش مثه سنگ شده بود خیلی ام زور میزد بیچاره. بعد که گوگل سرچ کردم دیدم نوشته هویج پخته یبوست میاره. حالا شایدم به بعضیا میسازه به بعضیا نه

نه یبوست میاره

بنظرم مشکل از هویج نیست چون هویج پخته برای یبوست مناسبه و دکترا توصیه میکنن من بیشتر شنیدم بعضیها با کره تو غذا یبوست میشن میخوایین کره رو حذف کنین از سوپش ببینین حل میشه مشکل

دستور یه سوپ که توش هویج و سیب زمینی نداشته باشه و مناسب ۶ ماهگی باشه بلدین بگین؟

خب توش مرغ بزار, جوپرک بریز, لوبیا سبز, اینارو بریز با کره. اخرش میکس کن. کرفس هم فکرکنم اوکی باشه. 

مشکل خاصی ندارن. حساس نشو. 

هردفعه یه ترکیبی رو اضافه باید کنی. اگه مشکلی پیش نیومد میتونی بدی. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

منم فکر میکردم هویج خوب باشه ولی بهش هویج پخته و کره دادم دفعش مثه سنگ شده بود خیلی ام زور میزد بیچا ...

بمیرم. پسر من خیلی اینطوری میشد طفلی که البته ربطی به تغزیه ش نداشت. این بخاطر کم آبی بدن هم هست. ایشالا که دیگه هیچوقت یبوست نشه ولی اگه شد با روغن پارافین خوراکی داخل مقعد و اطرافش رو چرب کن تا راحت تر دفع کنه. ماست پر چرب هم بهش نده. لبنیات یبوست رو بدتر می کنه.