من هویج پخته رو پوره کردم با کره ترکیب کردم یبوست شدید شد. اینترنت سرچ کردم دیدم نوشته هویج یبوست می ...
نه عزیزم هویج یبوست نمیاره. من چون پسرم بصورت ارثی خیلی یبوست میشه اینا رو می دونم. فقط موز بده و شیر گاو. برای رفع یبوست آب و نوشیدنی بهش زیاد بده و همین پوره ی سبزیجات.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
نه عزیزم هویج یبوست نمیاره. من چون پسرم بصورت ارثی خیلی یبوست میشه اینا رو می دونم. فقط موز بده و شی ...
منم فکر میکردم هویج خوب باشه ولی بهش هویج پخته و کره دادم دفعش مثه سنگ شده بود خیلی ام زور میزد بیچاره. بعد که گوگل سرچ کردم دیدم نوشته هویج پخته یبوست میاره. حالا شایدم به بعضیا میسازه به بعضیا نه
بنظرم مشکل از هویج نیست چون هویج پخته برای یبوست مناسبه و دکترا توصیه میکنن من بیشتر شنیدم بعضیها با کره تو غذا یبوست میشن میخوایین کره رو حذف کنین از سوپش ببینین حل میشه مشکل
منم فکر میکردم هویج خوب باشه ولی بهش هویج پخته و کره دادم دفعش مثه سنگ شده بود خیلی ام زور میزد بیچا ...
بمیرم. پسر من خیلی اینطوری میشد طفلی که البته ربطی به تغزیه ش نداشت. این بخاطر کم آبی بدن هم هست. ایشالا که دیگه هیچوقت یبوست نشه ولی اگه شد با روغن پارافین خوراکی داخل مقعد و اطرافش رو چرب کن تا راحت تر دفع کنه. ماست پر چرب هم بهش نده. لبنیات یبوست رو بدتر می کنه.