2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم 😩😩

476 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من یه پسر هشت ماهه دارم وقتی شش ماهش شد پریود شدم 2/18بعد 3/12رفتم قشم ولی 3/23 پریود شدم پنج روز عقب افتادم خب بعد 4/8اومدم شهرمون ولی هنوز پریود نشدم اینم بگم رابطمون محافظت شده بود وشوهرم میگه من مطمئنم از خودم من از اول درد پیودی دارم دلدرد دارم ترشح هم زیاد شده ولی علائم دیگه ندارم هر چی فکر کنید خوردم زعفرون کنجد رازیانه پونه کوهی سیاه دانه حلوا محلی دیگه نمیدونم چیکار کنم  لطفا اگه چیزی میدونین که خوبه بهم بگین بخورم ممنون😩😩😩😩

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
خب مطمئن شدی حامله نیستی بیبی چک و آزمایش؟ 

بله حامله نیستم

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران شیر دهی هورمونا تنظیم نیستن

نگران نباش عزیزم انشالله زودی پریود میشی..استرست خودش باعث عقب افتادن پریود میشه

درکت میکنم .منم هر ماه موقع پریود که میشه دیگه تسبیح به دست میشم و التماس خدارو میکنم که زود پریود شم🤣🤣🤣

شاید تنبلی تخمدان داری منم پریودم نامنظم بود دو ماه دو ماه می‌آمد  رفتم دکتر سونو گرفت گفت ه ...

عزیزم دفعه اولمه اینجوری شدم دوتا بچه دارم که تو ماه دوم وچهارم اقدام باردار شدم

دوران شیر دهی هورمونا تنظیم نیستن نگران نباش عزیزم انشالله زودی پریود میشی..استرست خودش باعث عقب اف ...

21روز عقب افتاده بعدش دلدرد شدیدم دارم ترشح هم زیاد شده 

پوست پیاز رو دم کنید خود پوستش اون نازکه بعد صاف کنید یه لیوان بخورید اگر بدتون نمیاد

تاثیر داره شما امتحان کردید

تخم گشنیز دم کن صاف کن با نبات سه چهار روز روزی یکی دو بار بخور   آمپول پروژسترون هم ب ...

شرایط دکتر رفتن ندارم😩