2777
2789
عنوان

برای پذیرایی مهمون بعدازظهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 69 پست
ممنون از راهنمایی تون عزیزم💕

اگه تو این فصل لواشک یا کمپوت خودت درست کردی هم بیار 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خیلی زشته عصرونه درست نکنم،آخه وقت ندارم تا ۲ سرکارم

الویه بخر بانون باگت 

بگو دوست داشتم تدارک ببینم براتون ولی فرصت نداشتم.

منکه تابستون روزای بلند عصرونه آماده میکنم ،آش حلوا پیراشکی 

البته اینم بگم زیاد مهمونی نمیگیرم

رو دربایستی ندارم باهم صمیمی هستیم ولی دیر به دیر میان خونه ما،اکثرا من میرم اونجا.کیک یزدی میخرم فک ...

کیک یزدی منظورت فنجونیه؟!

منکه دوس ندارم ، ما بیشتر دور از جون برا فاتحه خونی میدیم، اگر خودت میتونی کیک درست کن برش بزن

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
اگه وقت داشتم خیلی خوب میشد

نه عزیزم خیلی وقتی نمیبره میتونی سالاد الویه درست کنی نون تستها رو مکعب کوچیک برش بزنی وسط هر مکعب الویه بمالی و با خلال دندون فیکس کنی یه گوجه گیلاسی روش بزاری.یا بینشو ژامبون یا سوسیس و پنیر ورقه ی بزاری دوست گلم 

کیک یزدی منظورت فنجونیه؟!  منکه دوس ندارم ، ما بیشتر دور از جون برا فاتحه خونی میدیم، اگر خودت ...

یعنی زشته؟ آخه تو شهرما اینطوری نیس.خیلی دوست داشتم یه عصرونه پختنی براشون درس کنم ولی وقت ندارم😔

کاش وقت میکردم یه عصرونه درست کنم 

ببین کاش امروز میرفتی وسیله های سالاد ماکارونی رو میگرفتی خرد میکردی میذاشتی ظروف در بسته فردا ماکارونی رو میذاشتی جوش میومد ابکش میکردی بعدش قاطی میکردی سس میزدی تا اونا بیان اماده میشد ولی اشکال نداره حالا سخت نگیر 

من باردارم نتونستم شام نگه دارم دیگه چون اذیت میشم زیاد سرپا بمونم دیگه خواهرای همسرم و مادرشون و جاریم بودن گفتم خشک و خالی نباشه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱