سلام نه اصل پول کجا بود هییی ،آره قراردادمون که تموم شده چندماهه،گفتن فعلا سود مرداد و بعدیارو بدن ببینم آبان و آذر چی بشه همش میگن ما اطلاعی نداریم ولی امیدواریم مشکلات حل بشه نگران نباشید
ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍
سلام نه اصل پول کجا بود هییی ،آره قراردادمون که تموم شده چندماهه،گفتن فعلا سود مرداد و بعدیارو بدن ب ...
بهدنشو،اشکال نداره کمی دیرتر،اگر قصد خوردن نداشته باشن،منم سر این برج قراردادم تموم میشه ،نمیدونم چکار کنم ،برم سری بزنم ،شلوغه اونجا،چطور مردم دست به تجمع در گلباران نمیکنن،
بهدنشو،اشکال نداره کمی دیرتر،اگر قصد خوردن نداشته باشن،منم سر این برج قراردادم تموم میشه ،نمیدونم چک ...
نه فکر نکنم بخورن چون به عرحال کلی پرپژه تو تهران دارن میسازن احتمال زیاد پولارو اونجا خرج ساخت و ساز کردن یکی از کارمندا گفت که قراره یکیشو بفروشه که پول مردمو بده بخواد میتونه متاسفانه میخواد سود بیشتری کنه دیگه مردم بدبختو نمیبینه انگار،ما رفتیم شلوغ میشن پلیس هم ورود میکنه تلفناشونم که یکسره مشغوله اونایین که راه دورن
ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍