2777
2789

سلام ما داریم قرار بود این ماه برا ماه قبلی و دیرکردش رو این ماه بدن مال ای ماه هم ۲هفته دیگه بدن ندادن شما چنوقته نگرفتین؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

سلام ما داریم قرار بود این ماه برا ماه قبلی و دیرکردش رو این ماه بدن مال ای ماه هم ۲هفته دیگه بدن ند ...

منم دوماهه. پیگیر هم شدم 

میگن هفته اول شهریور 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چندم سود می‌گرفتید؟

دوازدهم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

سلام واریز شد برای شما؟

سلام مال تیر رو دادن امروزم زنگ زدم گفتن تا آبان صبر کنید ببینم چی میشه،شماچطور؟ تا چندو براتون واریز کردن؟ 

سلام،اصل پولت دادن،یا سود فقط،قراردادت تمام شده؟

سلام نه اصل پول کجا بود هییی ،آره قراردادمون که تموم شده چندماهه،گفتن فعلا سود مرداد و بعدیارو بدن ببینم آبان و آذر چی بشه همش میگن ما اطلاعی نداریم ولی امیدواریم مشکلات حل بشه نگران نباشید

سلام نه اصل پول کجا بود هییی ،آره قراردادمون که تموم شده چندماهه،گفتن فعلا سود مرداد و بعدیارو بدن ب ...

بهدنشو،اشکال نداره کمی دیرتر،اگر قصد خوردن نداشته باشن،منم سر این برج قراردادم تموم میشه ،نمیدونم چکار کنم ،برم سری بزنم ،شلوغه  اونجا،چطور مردم دست به تجمع در گلباران نمیکنن،

بهدنشو،اشکال نداره کمی دیرتر،اگر قصد خوردن نداشته باشن،منم سر این برج قراردادم تموم میشه ،نمیدونم چک ...

نه فکر نکنم بخورن چون به عرحال کلی پرپژه تو تهران دارن میسازن احتمال زیاد پولارو اونجا خرج ساخت و ساز کردن یکی از کارمندا گفت که قراره یکیشو بفروشه که پول مردمو بده بخواد میتونه متاسفانه میخواد سود بیشتری کنه دیگه مردم بدبختو نمیبینه انگار،ما رفتیم شلوغ میشن پلیس هم ورود میکنه تلفناشونم که یکسره مشغوله اونایین که راه دورن

نه فکر نکنم بخورن چون به عرحال کلی پرپژه تو تهران دارن میسازن احتمال زیاد پولارو اونجا خرج ساخت و سا ...

پلیس هم طرف اونا،چون مردم ترسیدن همه هم پول می‌خوان مگر دیر یا زود میدن،ببخشید مگر شما کحا میشینی؟