2777
2789
پلیس هم طرف اونا،چون مردم ترسیدن همه هم پول می‌خوان مگر دیر یا زود میدن،ببخشید مگر شما کحا میشینی؟

آره خب پلیس هم سعی میکنه جلو تجمع و تنس بیشتر رو بگیره چکار کنه رییس و کارکنان مجموعه هم قول میدن که مشکلات حل میشه ولی میگن زمان میبره منم خوزستانم ولی دوریم یکی دوبار رفتم شلوغ بود و قول دادن فعلا منتظریم ببینیم این یکی دوماه هم چی میشه توکل به خدا

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب پلیس هم سعی میکنه جلو تجمع و تنس بیشتر رو بگیره چکار کنه رییس و کارکنان مجموعه هم قول میدن که ...

سلام

عزیزم اصل سودو بهتون دادن؟؟

منم این ماه قراردادم تمام میشه..فقطم سود برج ۴ بهم دادن🤕🤕🤕🤕همش وعده و وعید خستمون کردن

سلام عزیزم اصل سودو بهتون دادن؟؟ منم این ماه قراردادم تمام میشه..فقطم سود برج ۴ بهم دادن🤕🤕🤕🤕هم ...

سلام گلم نه والا اوه شما خوبه تازه داره تموم میشه ما چند ماهه که قراردادمون تمام شده (تابستون)هنوز قبلیارو ندادن چه برسه تسویه،فقط خدا به دادمون برسه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

سلام عزیزم اصل سودو بهتون دادن؟؟ منم این ماه قراردادم تمام میشه..فقطم سود برج ۴ بهم دادن🤕🤕🤕🤕هم ...

من هنوز برج ۴ هم ندادن.

زمانی که ریختن خود گلباران هم پیام واریزی داد؟

سلام مال تیر رو دادن امروزم زنگ زدم گفتن تا آبان صبر کنید ببینم چی میشه،شماچطور؟ تا چندو براتون واری ...

سود معوقه رو هم دادن؟ برای من هنوز تیر رو هم نریختن

سود معوقه رو هم دادن؟ برای من هنوز تیر رو هم نریختن

به بعضیا دادن به بعضیا نه هنوز،شما حضوری رفتین یا فقط تلفنی؟ قراردادتون کی تموم شده؟

به بعضیا دادن به بعضیا نه هنوز،شما حضوری رفتین یا فقط تلفنی؟ قراردادتون کی تموم شده؟

من یکبار حضوری رفتم و برای فسخ قرارداد. مهر تموم شده

که گفتن تا دو ماه دیگه

و من هنوز سود تیر رو هم نزدن برام