2777
2789
عنوان

ضربان قلب بالا کودک ۴ساله😭

20577 بازدید | 32 پست

سلام خانم ها کسی بوده بچه اش ضربان قلبش بالا باشه رفتین دکتر چیکار کرد نگفتن علتش چیه دارویی چیزی دادن اکو کردن من امروز رفتم دکتر اطفال گفت باید ببرم دکتر قلب اطفال الان خیلی نگرانم همش بغض میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو هفته کارم گریس بچم‌عفونت مثانه چسبندگی لابیا خیلی کم داره بعد نمی دونم جرا طرف لابیاش کم‌زخم شد پماد داد که عوارض داره با شربت ولی من همش گریه می کنم‌چیزیش نباشه دوباره برنگرده عفونت اگه خوب نشه چی اگه لابیا با پماد باز نشه باید ببرم‌باز کنن برام‌دعا کنین 

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
منم دو هفته کارم گریس بچم‌عفونت مثانه چسبندگی لابیا خیلی کم داره بعد نمی دونم جرا طرف لابیاش کم‌زخم ...

برای دخترمنم بسته بود 

پمادداد زدم کمی بازشد

ولی گفت اگه کامل بازنشه بایدببرم عمل والان چون بزرگه نبردم دیگه چون خجالت میکشه

منم گذاشتم بزرگترشه بعد

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
منم دو هفته کارم گریس بچم‌عفونت مثانه چسبندگی لابیا خیلی کم داره بعد نمی دونم جرا طرف لابیاش کم‌زخم ...

با وازلین چربش کن که چسبندگی نگیره،کلا دخترا تایمی که پوشک میشن باید با وازلین کمی چرب کرد که نچسبه