2777
2789
عنوان

ضربان قلب بالا کودک ۴ساله😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20593 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ضربان قلب همه ی بچه ها بالاس خب شما به پزشک چی گفتید که اون گفت برید اکو؟؟بعد هم بچه وقتی فعالیتش زیاده نیازی به نگرانی نیست خدای ناکرده اگر بچه قلبش مشکل داشته باشه بی‌حال هست حوصله دویدن و شیطنت رو ندارن رشدش خیلی خیلی کم میشه تو همون مراحل اول زندگیش متوجه میشین گلم نگرانیتونو درک میکنم برید یه اکو بدید خیالتون راحت میشه بعد می‌بینید من راستشو گفتم و نگرانیتون هم زیاد از حد بوده برام دعا کنید لطفا

دکتر معاینه ش کرد ولی حس میکنم یک مشکل دیگه داره که بهم نگفت استرس نگیرم

ان شاالله چیز خاصی نیست شاید برای اطمینان گفته ببری 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
دکتر معاینه ش کرد ولی حس میکنم یک مشکل دیگه داره که بهم نگفت استرس نگیرم

عزیزم هیچ مشکلی نداشته هیچ پزشکی هیچ مشکلی رو قایم نمیکنه از والدین مگه میشه پزشک دلسوزی کنه و مشکل رو نگه هیچ مشکلی نبوده که بخواد بهتون بگه خیالتون راحت باشه گلم

عزیزم ضربان قلب همه ی بچه ها بالاس خب شما به پزشک چی گفتید که اون گفت برید اکو؟؟بعد هم بچه وقتی فعال ...

وزن گیریش که کم هست ولی پرجنب وجوش هست ماشاالله .انشاءالله شماهم مشکلتون برطرف بشه عزیزم

عزیزم ضربان قلب همه ی بچه ها بالاس خب شما به پزشک چی گفتید که اون گفت برید اکو؟؟بعد هم بچه وقتی فعال ...

خودش دکتر معاینه کرد ازنوزادی مثل اینکه داشته گفت صبر کردم ببینم تا ۴سال خوب بشه که اکثرا خوب میشن ولی خوب نشد یک دکتر قلب ببر اون معاینه کنه براهمین نگران شدم خیلی

منم دو هفته کارم گریس بچم‌عفونت مثانه چسبندگی لابیا خیلی کم داره بعد نمی دونم جرا طرف لابیاش کم‌زخم ...

روغن رازیانه گیر بیار مرتب لابیا رو باهاش ماساژ بده آروم بچه من چسبندگی لابیا داشت با این کار خوب شد هیچ ضرری هم نداره

یک سالش هیچ عوارضی نداره دکتر طب سنتی تجویز کرد

عزیزم خدایی نکرده عفونت هم داشت یانه اخه دخترم عفونت مثانه داشت سفکسیم داد فعلا میترسم عفونت باز برگرده

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
عزیزم خدایی نکرده عفونت هم داشت یانه اخه دخترم عفونت مثانه داشت سفکسیم داد فعلا میترسم عفونت باز برگ ...

عزیزم بچت چند سالشه و چندروز سفکسیم دادی بهش ؟من بچم تازگیا عفونت ادراری گرفت اونم بخاطر زیاد تو‌پوشک بودنه اون زمان که چسبندگی داشت نگرفته بود

عزیزم بچت چند سالشه و چندروز سفکسیم دادی بهش ؟من بچم تازگیا عفونت ادراری گرفت اونم بخاطر زیاد تو‌پوش ...

۲سالونیم الان ۵ روز بهش سفکسیم میدم باید تا یه هفته بدم ۲ ونیم سی سی ..بعد ۵ روز دوباره آزمایش بگیرم ازش 

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
خودش دکتر معاینه کرد ازنوزادی مثل اینکه داشته گفت صبر کردم ببینم تا ۴سال خوب بشه که اکثرا خوب میشن و ...

عزیزم ببینید وقتی بچه پر جنب و جوش هست اصلا نیازی به نگرانی نیست وزن گیری بچه ها معمولا از وقتی از شیر مادر یا شیر خشک گرفته میشن و راه میفتن بخاطر جنب و جوشی که دارن کم  هست تا نهایتا شش یا هفت سالگی دیگه خوب میشن ببین دکتر الکی بهتون استرس داده اکو قلب کلا خوبه من هشت ماه پیش پسرم بدنیا اومد ولی متاسفانه قلبش سوراخ شدیدی داشت دو روز بعد از بدنیا اومدنش فوت شد همون اولش مشخص میشه ببین حرف منو باور کن و بد به دلت راه نده من خیلی تو این مورد تحقیق کردم ولی حتما ببر قلبشو اکو کن تا خودت فکرای بد نکنی من بعد از اون قضیه خودم و پسرم هر دو رفتیم اکو شدیم و وقتی دکتر اطفال گفت تو قلب این پسرت هم صدای اضافه هست دنیا رو سرم خراب شد رفتم اکو کردم خدا رو شکر خوب بود پزشک اطفال اشتباه کرده بود ولی اون یکی پسر نازنینم هیچکس نفهمید تو بارداریم مشکل داره حتی اکو هم کردم و گفتم سالم هست وگرنه همون اوایل نمیزاشتم بدنیا بیاد که اذیت بشه 😔