2777
2789

من از کاربرای شناخته شده و قدیمی نینی سایتم این تاپیک به هیچ وجه تبلیغ کسی نیست فقط خاستم کمکتون کنم باب میلتون نبود تاپیک و ترک کنید

دوست صمیمی من یه کار ب شدت اسون و درامدزا تو روبیکا یادتون میده ک خود من و ایشون و کسایی ک یاد گرفتن در امد روزانه ۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومن داریم بستگی ب انرژی خودتون داره هیچ حرفه ای نمیخاد داشته باشید فقط یک گوشی همین 

اگ خاستین یاد بگیرین ب روبیکاش پیعم بدین باهاتون حرف میزنه فقط اینو میدونم هزینه اولیه صد هزار تومن  بهش میدید ایدی روبیکش: Hi_barby

این هزینه رو در واقع تو روز اول ب راحتی در میارین 

خاستم کمکی کنم

دستتون تو جیب خودتون باشه موفق باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل تو گدای صد تومن نیستم حقیر  بیین چقد فیقیرین ک صد هزارتومن برات پول شاخیه

اتفاقا گدای همین صدتومنی مگه نه مجانی یادشون بده 😂😂😂 از این به بعد طوری حرف بزن که خودتو نبری زیر سوال 😂😂😂یا خیلی بچه ای یا خیلی داغون