2777
2789
😂😂😂 ما اگه شبا بخواییم شام برنج با مرغ یا جوجه یا کوبیده یا شکم پر بخوریم  ظهر ها ماکارونی ...

بازم‌که برنجی شد😁😁😁 نوش‌جانتون 

من همه کارامو سریع انجام‌میدم ولی اشپزی ازم وقت زیاد میگیره براهمون دو وعده درست نمیکنم خیلی بخام تحویل بگیرم شب اشپزی کنم سیب زمینی سرخ میکنم اونم با سرخ کن تازه😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوکو سیبزمینی

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
خورشت آلو اسفناج

سلام طرز تهیه شو میگین؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
برام سواله کسایی ک شام برنج و خورشت دارن ظهر هم همینجوری ناهار مفصل دارن؟  ما میخایم نیمرو بخو ...

شوهرم ناهار خونه نبود، بچه ها هم کلاسن الان میان. دیگه برنج و خورش گذاشتم شام. ولی روزایی که ناهار مفصل باشه، مثل دیروز، شام نون پنیر هندونه خوردیم

بازم‌که برنجی شد😁😁😁 نوش‌جانتون  من همه کارامو سریع انجام‌میدم ولی اشپزی ازم وقت زیاد میگیره ...

😂😂😂

شبا همیشه برنج نیس چند بار در ماه

ولی پختنیه

بابام عاشق غذاست،حساسه😂

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
اره عزیزم مثلا نهار چلو گوشت بود شام قیمه هروعده ب اندازه درست میکنیم ک نمونه ازش و وعده بعدی غذا ...

خسته نباشید واقعا دو وعده غذای سنگین درست کردن واقعا سخته هم درست کردنش هم خوردنش 😁 اصلا در تصورم نمیگنحه تو یه روز بخام دو وعده خورشت بخورم

قورمه خیلی دلم میخواست یهو پشیمون شدم الان نمیخوام

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*