2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برام سواله کسایی ک شام برنج و خورشت دارن ظهر هم همینجوری ناهار مفصل دارن؟  ما میخایم نیمرو بخو ...

😂😂😂

ما اگه شبا بخواییم شام برنج با مرغ یا جوجه یا کوبیده یا شکم پر بخوریم 

ظهر ها ماکارونی یا دمی گوجه و دمپتخک و عدس پلو و هویج پلو اینجور چیزا میخوریم

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
برام سواله کسایی ک شام برنج و خورشت دارن ظهر هم همینجوری ناهار مفصل دارن؟  ما میخایم نیمرو بخو ...

اره عزیزم

مثلا نهار چلو گوشت بود

شام قیمه

هروعده ب اندازه درست میکنیم ک نمونه ازش و وعده بعدی غذای تازه درست کنیم ک گاهی اضافه میاد 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

سوپ از ناهار مونده دلمم سیب زمینی سرخ شده میخواد 

الان میرم سرخ کنم بخورم😋

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘