2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون عدسی دیگه؟

نه نه 

خورشت عدس رب گوجه هم داره.. له نمیشه.. با برنج سفید میخوریم یا نون

ولی عدسی رب گوجه نداره و له میشه و برای صبحانه اوکیه

طولانی ترین و پرهیاهوترین سکوت منی... ♥️
سلام طرز تهیه شو میگین؟ 

سلام عزیزم بله،اول پیاز داغ میکنم بعد زردچوبه و اسفناجی ‌که از قبل خورد و بخار پز یا سرخ شده رو اضافه میکنم با گوشت میذارم بپزه،بعد که گوشت پخت یه قاشق رب میزنم(رب اختیاریه اصلش نداره من خودم دوست دارم)آلوشم میندازم نمکشم میزنم،من یه تیکه لواشک به اندازه کف دست میندارم یکم ترش تر بشه ولی شما میتونی نندازی سلیقه ایه،بعدم میذارم جا بیفته،من خورشتامو تو زود پز درست میکنم ولی شما اگر تو قابلمه درست میکنی میتونی اسفناج رو چهل دقیقه تا یک ساعت بعد از گوشت بریزی چون تو قابلمه گوشت زمان میبره تا بپزه،فکر کنم کامل گفتم اگر سوال دیگه ای هست بفرمایید

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خسته نباشید واقعا دو وعده غذای سنگین درست کردن واقعا سخته هم درست کردنش هم خوردنش 😁 اصلا در تصورم ن ...

🤣 سلامت باشی گلم

ما عادت کردیم دیگه

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

سلام عزیزم بله،اول پیاز داغ میکنم بعد زردچوبه و اسفناجی ‌که از قبل خورد و بخار پز یا سرخ شده رو اضاف ...

ممنونم گلم کامل بود🌹🌹🌹

فقط یه چیز دیگه بنظرتون بچه هام خوششون میاد؟ خوشمزه ست؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
ممنونم گلم کامل بود🌹🌹🌹 فقط یه چیز دیگه بنظرتون بچه هام خوششون میاد؟ خوشمزه ست؟ 

خواهش میکنم،والا ما خانوادگی از اول به بچه هامون دادیم خوردن و دوست دارن ولی به خاطر اون مزه ترش مانندش و آلوی داخلش فکر کنم خوششون بیاد،به نظر من خیلی لذیذه

بلندترین فریاد من سکوت من است...