2777
2789

داداشم بالای ۲۰ سال سن داره ؛خودش درست و غلط و تشخیص میده بعد الان مدتی هست نماز نمیخونه مامانم هررر روز نصیحتش میکنه والا من خسته شدم چ برسه طفلی داداشم که اونم غرورش له شده بس هر روز هروز بش گفتن  ... بعد الان مامان من تبدیل به برج زهر مار شده و بی حوصله اس چون داداشم نماز نمیخونه ...

نمیگم نماز بده .. خیلیم خوبه ولی زوری نمیشه که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقاید دیگش چجوریه؟

بنظرم خونواده ها نباید اینجوری مستقیم در قالب نصیحت بگن 

مثلا به مادرتون بگو معیار های دینی دیکه رو برای داداشتون روشن کنه مثلا یکاری کن داداشت نهج البلاغع دست بگیره بخونه یا یه پیج مذهبی درست درمون تو اینستا رو بولد کنید درموردش صحبت کنید بزاریداینجوری بیوفته تو مسیر بعد خودش کم کم نماز خوندشم اوکی میشه

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉

مثه مامان من ک مذهبی نماس 

هر چی میشه میگه تو چون نماز نمیخونی اینجوری 

جلو همه‌ هم میگه 

انگار خودشون خیلی خدا و پیغمبر رو میشناسن 

از نماز خوندن فقط دولا راست میشن 

همین

عقاید دیگش چجوریه؟ بنظرم خونواده ها نباید اینجوری مستقیم در قالب نصیحت بگن  مثلا به مادرتون ب ...

مرسی بابت راهنماییت 

داداشم آدم بی اعتقادی نیست ولی خب مامان من انقدر این سالها نصیحتش کرده که از این راهی هم که شما میگید اگه وارد بشیم داداشم سریع میفهمه باهوشه

کاش مامانت صرفا از در گفتن احساسشش به برادرت وارد میشد که نگرانش و برادرت هم باهاش همدلی میکرد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کاش مامانت صرفا از در گفتن احساسشش به برادرت وارد میشد که نگرانش و برادرت هم باهاش همدلی میکرد

آره اینجوری هم وارد شده ولی فایده نداشته 

خودشم میگه از چندتا راه وارد شدم فایده نداره

مرسی بابت راهنماییت  داداشم آدم بی اعتقادی نیست ولی خب مامان من انقدر این سالها نصیحتش کرده که ...

به مادرت بگو با تندی و تکرار مداوم کاری از پیش نمیبره. بگو بهش نزار از مسیر دینی کنده نشه دین و سیاست به هم مربوطن دیگه بگو ولایت پذیری رو تو خونواده گسترش بده  نزاره از اهمیتش کم نشه ادمی که مسیر اصلی رو تو زندگی گم نکنه بالاخره یه روز به اصل مسیر برمیکرده الان جوونه تحت تاثیر گاهی خستس گاهی فکری میشن طبیعیه حتما بگو به مادرت تکرار یه مطلب از اهمیت اون کم میکنه 

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉